淘寶耳機集中討論區(15)-窮撚耳機/DAP專用帖

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
今個星期六又去試耳機喇
上次試到灰雀幾好
今次筆直加到最多4k又有乜好試
目前list: sd2s

SD4S
二手3600 收到
灰雀最平見過1900

二手怕唔怕人地煲壞左先拎出黎 成日都好淆

收果d仲係保養期內既耳機比較有保障
驚收中衰野既,搵朋友幫手跟下或者直接買一手喇

咁一手有咩好推介 定係3k耳機再比幾百換線 3-4k呢個價位真係乜都諗唔起

Azla
HS1551cu

azla個樣唔錯
今個星期六又去試耳機喇
上次試到灰雀幾好

SD4S
二手3600 收到
灰雀最平見過1900

咁一手有咩好推介 定係3k耳機再比幾百換線 3-4k呢個價位真係乜都諗唔起

Azla
HS1551cu

azla個樣唔錯

二手見過2200
係楓楓幫朋友訂左ZS6, 禮拜一到而家都未收件,淨係俾左個COURIER NO
日日追佢收件都HEA答,CUT唔CUT好

SD4S
二手3600 收到
灰雀最平見過1900

Azla
HS1551cu

azla個樣唔錯

二手見過2200

二手no la 咩都唔識好淆
係楓楓幫朋友訂左ZS6, 禮拜一到而家都未收件,淨係俾左個COURIER NO

你一話cut佢就即刻出貨比你
今日係灣仔地鐵站見到有人戴zs6紅色
邊位巴打

好彩我係買左黑色

你一話cut佢就即刻出貨比你

就十一黃金周出到貨都未有耐送到落黎啦...

senhear 1+2 香港有冇邊間有現貨賣

好似肥佬都有入貨

好似肥佬都有入貨

梗係淘落黎喇,起碼有保先

好似肥佬都有入貨

壞左拎上去搞都煩

好似肥佬都有入貨

壞左拎上去搞都煩

你買水壞左想攪都冇得攪

好似肥佬都有入貨

壞左拎上去搞都煩

你買水壞左想攪都冇得攪

香港有冇鋪頭幫人平平地運番d貨上去整
今個星期六又去試耳機喇
上次試到灰雀幾好

SD4S
二手3600 收到
灰雀最平見過1900

Azla
HS1551cu

azla個樣唔錯

Azla要試真啲
計佩戴佢唔算係好嗰批

好似肥佬都有入貨

壞左拎上去搞都煩

煩就唔煩既,不過要等果下好煩
肥佬賣幾錢?

好似肥佬都有入貨

壞左拎上去搞都煩

肥佬賣幾錢?

好似肥佬都有入貨

壞左拎上去搞都煩

肥佬賣幾錢?

港人限定又唔入貨

好似肥佬都有入貨

壞左拎上去搞都煩

肥佬賣幾錢?

港人限定又唔入貨

都唔多人買邊敢入
有無2.5mm平衡線推介
想問下香港依家有冇現貨zs6賣?或者有冇邊間淘寶店推介?
想問下香港依家有冇現貨zs6賣?或者有冇邊間淘寶店推介?
建議想買1+2既巴打試試先 唔好盲入
個模其實有d偏大 用細碼耳膠還好既 中碼就略嫌有d漲耳
個聲就 人聲既位置前到有d奇怪 就算係人聲偏前既錄音都唔會前到咁離譜 初初聽落可能會幾吸引 但聽得耐應該唔太耐聽
btw講開又講 建議巴打如果想入任何耳機 有得試聽就試左先 真係唔好盲入
有d耳機個模比較大/重 戴得耐會唔舒服
最好就睇定d先 等巴打既報告/聽感先再決定 有d耳機既問題係用左一排先發現 例如係甩左耳/齒音重

呢句真 果時zs5係抵呀 但係唔岩我口味同埋手機跟本推唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞