[IA] 入境事務助理員 2017 11

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
但佢呢排做野快左好多
5/9 call左半個月fib
早兩日又call左半個月

有巴打話職員同佢講唔果日vetting就趕唔到呢班入
好似好趕咁

快左咩?係呀,佢有講9月8唔vetting 就要下一批,即淆

8月尾FIB 9月中就有VETTING CALL
FT派FIB都好似快左
有冇829 FIB 收到call
811 fib
係咪如有vetting 已經call 左?
811 fib
係咪如有vetting 已經call 左?

ME 811 FIB
但佢呢排做野快左好多
5/9 call左半個月fib
早兩日又call左半個月

有巴打話職員同佢講唔果日vetting就趕唔到呢班入
好似好趕咁

快左咩?係呀,佢有講9月8唔vetting 就要下一批,即淆

好想知下一批係幾時
fib完收得皮
有無9月ft收到fib email?
fib完收得皮

岩岩fib完 佢最尾問我如果係西九工作有咩意見 我話好 近市區 why not 呢個係咪一個good sign

高鐵?
岩岩fib完 佢最尾問我如果係西九工作有咩意見 我話好 近市區 why not 呢個係咪一個good sign

左房定右房
8月9號考咗體能(20分左右)同小組討論

到宜家都未收過call

喺唔喺收得皮

利申朋友ac

係 我8月14考gi, fib都過埋
8月9號考咗體能(20分左右)同小組討論

到宜家都未收過call

喺唔喺收得皮

利申朋友ac

Fib係收email架

資料問咩
有無9月ft收到fib email?

左房定右房

唔好入左邊個間 大伏 369

左房定右房

點伏?有得揀咩?
利申右房

左房定右房

左邊係咪一個呀sir,兩個madam ?

左房定右房

左邊係咪一個呀sir,兩個madam ?

右邊都係

左房定右房

痴線到你選擇咩,試下唔好入囉
左房係伏?

左房定右房

痴線到你選擇咩,試下唔好入囉

咪係

講得出呢句不如唔好撚考啦
關SIR MADAM咩事
你係有料邊個IN都一樣嫁啦
左房係伏?

左房係伏?

右房大sir勁nice, 由頭笑到落尾
兩個io 一男一女 絕大部份時間黑臉,但in完最後都好nice咁笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞