[IA] 入境事務助理員 2017 11

1001 回覆
8 Like 2 Dislike

但bc fc得係咪就好快可以入班/做文職

即係bc fc會係臨入班前做?

之前d巴打就係fcbc後半個月簽約

咁希望快D fc bc

巴打幾時遞信

暫定簽約之後先辭

賠錢走?

咁快

係囉唔知係咪趕入班
正常係入班前先er call嗎?
會唔會er fc bc完幾個月先叫你入班?

巴打幾點收到

7點幾

電話內容講咩架?

問我依家係咪仲做緊呢份工

巴打幾份工都係全職?

email應該唔係即時有

其實簽左約就開始出糧?

到而加都未有人收到ER CALL?

未有

咁希望快D fc bc

巴打幾時遞信

暫定簽約之後先辭

賠錢走?

巴打個時ER call完,上司有無講說話你聽?

未有

咁奇怪都有既
今日電話唔會離身,開會都照開鈴聲!希望快D有ER CALL,唔係個心始終唔定...

apple watch
求指換
gf200 寫學歷工作經驗要順序
係由遠寫至近定近寫到遠
想問FIB派到幾號?
13/9考FT

求group

咁希望快D fc bc

巴打幾時遞信

暫定簽約之後先辭

賠錢走?

yes

咁快

係囉唔知係咪趕入班
正常係入班前先er call嗎?
會唔會er fc bc完幾個月先叫你入班?

巴打幾點收到

7點幾

電話內容講咩架?

問我依家係咪仲做緊呢份工

巴打幾份工都係全職?

係 再之前仲有pt

咁希望快D fc bc

巴打幾時遞信

暫定簽約之後先辭

賠錢走?

巴打個時ER call完,上司有無講說話你聽?

無喎 佢應該未知

求group

我諗我日後都唔會點上水
唔係我放唔放棄 而係事實逼我去放棄
講真今年真係無人知玩法係點
有waiting/無waiting? 無人知
再者你地講既跟分派/講翻之後既日子
依一兩年係有試過call翻轉頭 但都只係call返miss call
莫講話跟分派 你地有冇見過而家會call返4 5 6月fib個d人? (假設佢地個輪個分唔夠高 但高過而家既人)
我發放負能量我認 屌我我唔介意
只係希望大家唔好放咁多心機落去等 順其自然
主要都係睇運+眼緣 其次係學歷
其他等緊既巴打加油 收到call vetting既祝早日入班

巴打雖然我咩都唔知
但都希望你加油 會有好消息架!你咁好人!

求group

屌咪咁啦

利申唔係GROUP
上面有er既巴打
想問下gf200 資料多唔多?
例如:
家庭成員有幾多個?
學歷?
仲返緊既工係pt or ft?

唔該巴打

top up
ft

唔該巴打既回覆

3個應該係獨子
其實er call 係咪應該睇你屋企多唔多人要查?
如果屋企3-4個兄弟姊妹應該有排查
上面有er既巴打
想問下gf200 資料多唔多?
例如:
家庭成員有幾多個?
學歷?
仲返緊既工係pt or ft?

唔該巴打

top up
ft

唔該巴打既回覆

3個應該係獨子
其實vt call 既進度係咪應該睇你屋企多唔多人要查?
之後將過左 vt 既 就查er
如果屋企3-4個兄弟姊妹應該有排查

求group

屌咪咁啦

利申唔係GROUP

sor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞