[IA] 入境事務助理員 2017 11

1001 回覆
8 Like 2 Dislike

巴打,知唔知依家派到幾多號

我11/9 ft gi
叫春

我都係11/9gi 已收到fib

巴打係今日收到email?
btw 7/9 gi叫春

咁快跳到派11/9
7號gi叫春x2

巴打幾點考 我兩點

Same 我係絲啊

a5組?

完全正確

我地組講到咁
會唔會一個fib都無

我都驚
係咪講大數據
可能我地講唔中個marker要ge 野
第一part可能又好似無共識

你地有無拎到其他聯絡
好想知我地group有無人有

btw 我tg https://t.me/Helloqqw
想問下通常fib 之後經幾耐有vetting call ?

巴打幾點考 我兩點

Same 我係絲啊

a5組?

完全正確

我地組講到咁
會唔會一個fib都無

我都驚
係咪講大數據

你地有無拎到其他聯絡

我地幾個女仔有開左個谷
有冇14/9收到fib

Same 我係絲啊

a5組?

完全正確

我地組講到咁
會唔會一個fib都無

我都驚
係咪講大數據

你地有無拎到其他聯絡

我地幾個女仔有開左個谷

9.6考ft可否加入
7/9 ft 同組都無人收到 fib, 大Whatsapp group 都唔見9月ft嘅收到fib... 一跳就跳到11/9咁撚on9?

巴打幾點考 我兩點

Same 我係絲啊

a5組?

完全正確

我地組講到咁
會唔會一個fib都無

我都驚
係咪講大數據

你地有無拎到其他聯絡

我地幾個女仔有開左個谷

錦你地幾個女仔有無收到email?
其實你地個日係成組黎講算表演唔錯假lol
做開頭個果女仔算最好添,佢有無收到?
7/9 ft 同組都無人收到 fib, 大Whatsapp group 都唔見9月ft嘅收到fib... 一跳就跳到11/9咁撚on9?

而加收人會愈黎愈少?

而加收人會愈黎愈少?

In幾日先選幾個入fib都幾高難度
如果冇人講avseco既話,我會係而個post一直講,直到有人應我

做乜鳩
FIB面試有問題唔識答係咪玩完

都係
識答曬既大有人在
點解琅揀個唔識笞

巴打你識答哂?

a5組?

完全正確

我地組講到咁
會唔會一個fib都無

我都驚
係咪講大數據

你地有無拎到其他聯絡

我地幾個女仔有開左個谷

冇人收到
如果冇人講avseco既話,我會係而個post一直講,直到有人應我

做乜鳩

我想知道做avseco對考入境有冇優勢?

做乜鳩

應該係話好似佢咁on9 就算有優勢都變成無優勢

都係
識答曬既大有人在
點解琅揀個唔識笞

巴打你識答哂?

其實我玩膠

D人平時又唔爬文一句隊埋黎問埋d弱智問題

我果陣都有唔記得野
但其實相對其他巴打被問既野我果個fib真係極簡單

做乜鳩

機場特警就有幫助

都係
識答曬既大有人在
點解琅揀個唔識笞

巴打你識答哂?

其實我玩膠

我果陣都有唔記得野

我都係。。。屌 勁簡單但我唔識答 但睇一次就會記得既野黎

a5組?

完全正確

我地組講到咁
會唔會一個fib都無

我都驚
係咪講大數據

你地有無拎到其他聯絡

我地幾個女仔有開左個谷

冇人收到

等埋傾日下個禮拜先
我大whatsapp gp 5/9 gi
琴晚先收到
我果日15個gi
入到fib得返3個
真係收咁少?

我fib個日連埋我得兩個咋
但fib成日派番轉頭

都係
識答曬既大有人在
點解琅揀個唔識笞

巴打你識答哂?

其實我玩膠

我果陣都有唔記得野

我都係。。。屌 勁簡單但我唔識答 但睇一次就會記得既野黎

我果題係正常人唔係考入境都會識
但開頭太緊張一時唔記得

好彩唔洗考多次炸我今次真係汁到成個fib都勁簡單
佢地又冇乜Challenge我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞