[IA] 入境事務助理員 2017 11

1001 回覆
8 Like 2 Dislike

樓上有一個話收到

利申:8號pt

之前26頁個過回覆?

好似係

來來去去得一個,係咪鳩up?

係我黎冇鳩up 10月12日去fib

你GI係咪講得好好?

算係啦 成組入面算係最好個個

好串wor你
等緊er call嘅
有冇人已經同公司講定

未講
但放曬風會走
等唔洗再咩多d野上身

Hr 或者 呀頭已經知你會走?
我同呀頭都幾fd 又教我好多嘢咁
好難開口

我做大公司
其實走都無可厚非d senior都冇辦法
雖然話唔會炒人但呢個department實在冇乜人工加冇前景
我做左年幾d人都不停轉黎轉去
7/9 Ft

頭先七點幾收Email 16/10 fib

巴打邊組

同問

朝早八半果組

你煩撚夠未

做乜撚
唔好撚理佢啦
痴線佬
有無9/12ft收到fib email?
7/9 Ft

巴打邊組

同問

朝早八半果組

兩點表示未有
7/9 Ft

巴打邊組

同問

朝早八半果組

兩點表示未有

唔係同組仲有希望
7/9 Ft

巴打邊組

同問

朝早八半果組

係咪12個人果組
7/9 Ft

巴打邊組

同問

朝早八半果組

係咪12個人果組

我記得好似係15個lol
7/9 Ft

巴打邊組

同問

朝早八半果組

係咪12個人果組

我記得好似係15個lol

Sor9
報到時間:上午8時00分
測驗開始時間:上午8時15分
11/9 收唔到 gg
Vetting係咪call到八月廿幾號就停左?
btw 明明fib完左之後覺得自己表現幾好..但時間過得越耐就越覺得自己又唔係表現得咁好,有好多改善空間 有冇人有同感

愈等愈驚 你fib幾號
btw 明明fib完左之後覺得自己表現幾好..但時間過得越耐就越覺得自己又唔係表現得咁好,有好多改善空間 有冇人有同感

愈等愈驚 你fib幾號

九月十三

一個月都未過叫咩春

愈等愈驚 你fib幾號

九月十三

正常
我都等左兩個月先有vetting call
考得黎過我個啲仲要係咁收到電話

愈等愈驚 你fib幾號

九月十三

正常
考得遲過我個啲仲要係咁收到電話

愈等愈驚 你fib幾號

九月十三

正常
考得遲過我個啲仲要係咁收到電話

2個月係vetting call定er call

愈等愈驚 你fib幾號

九月十三

正常
考得黎過我個啲仲要係咁收到電話

巴打你好似乜都好遲咁
入班之後仲要叫多幾個月春
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞