[IA] 入境事務助理員 2017 11

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
未必一次就考到
話哂多人報
叫春.有無call呀

師兄係咪26/8-31/8 fib?
繼續等

巴打終於有er call 唔洗咁灰喎
入班都係時間問題姐 唔洗咁擔心啦

但我miss左
憑住個3690安慰住自己咋

巴打你收番call我想知係咪過兩星期就可以入職
聽日就fib, 自身,情景,時事都未prepare過
依家學堂有4班IA+2班IO??? 定5班IA?
2017年係咪唔會再開班?

巴打知唔知係咪FIB果半粒鐘就已經決家左你收家唔收/幾多分
完左佢地都唔會再review

我個日in 左9 個字,比人狂插,我諗應該都冇call

In左咁耐
尋日VETTING,,唔知幾時先有ER CALL同入班
等左勁耐 好想離開現職呢個地獄
9月1 2 3號,有無人收到FIB?

9月1收唔到
繼續等

但我miss左
憑住個3690安慰住自己咋

巴打你收番call我想知係咪過兩星期就可以入職

我正式黎講係未收返

In左咁耐

比人屌到開花

In左咁耐

比人屌到開花

其實都唔知係咪好事,我又係比人狂吊

In左咁耐

比人屌到開花

有人話,係想請您先屌您,但已家好明顯我應該唔係

冇路捉咖巴打
話唔定靚樣搭救

In左咁耐

比人屌到開花

有人話,係想請您先屌您,但已家好明顯我應該唔係

冇路捉咖巴打
話唔定靚樣搭救

我8/4 FIB 我自已set 如果到9/30都冇call 就唔會諗

自膠

請問有人試過未收Vetting但叫你Fax翻文件俾佢地嗎?

In左咁耐

比人屌到開花

衰自已on 9
可能緊張,自已畢業個d 時間答得亂,比佢捉住黎插,重問張form 係咪自已填,又串我冇拎齊野,但其實拎齊
成場面試睇得出其中一個madam 好唔耐煩

同你一樣,好明顯係test你受壓能力
繼續等

收er call巴打,幾時fib/vetting 的?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞