[IA] 入境事務助理員 2017 11

1001 回覆
8 Like 2 Dislike

想問係咪轉右第一間ROOM,因為問題一樣,但佢有追問派我去調查既情境題,內容唔講

應該係同一個

x3 又係有關調查既情景題 又係四眼sir問完 大sir就即end
我張id咭有摺痕都畀個四眼sir屌話張咭做乜搞到咁
[member]情境題同入境處冇關嘅話係咪玩完 [member]
[member]情境題同入境處冇關嘅話係咪玩完 [member]

大佬呀 唔好咁痴線啦
咁都可以驚一餐

大佬呀 唔好咁痴線啦
咁都可以驚一餐

巴打而加D同事係咪咁

想問係咪轉右第一間ROOM,因為問題一樣,但佢有追問派我去調查既情境題,內容唔講

應該係同一個

x3 又係有關調查既情景題 又係四眼sir問完 大sir就即end

想問vetting派到幾月既fib

25/8

25/8

你1/9幾點

25/8

你1/9幾點

咁你都記得 430

25/8

照之前速度 應該10月頭開始又打call

25/8

照之前速度 應該10月頭開始又打call

我諗應該10月中,之前停左3星期

應該係同一個

下次换id咭再考
有無人頭先收到er call?

收唔到, 你收到?

收唔到, 你收到?

yes

基本上係

收唔到, 你收到?

yes

巴打幾時vetting

收唔到, 你收到?

yes

巴打幾時vetting

收唔到, 你收到?

yes

巴打幾時vetting

咁快

收唔到, 你收到?

yes

巴打幾時vetting

咁快

係囉唔知係咪趕入班
正常係入班前先er call嗎?
會唔會er fc bc完幾個月先叫你入班?

收唔到, 你收到?

yes

巴打幾時vetting

咁快

係囉唔知係咪趕入班
正常係入班前先er call嗎?
會唔會er fc bc完幾個月先叫你入班?

巴打幾點收到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞