【777首置盤】低調置業討論區(66)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
【屯門新盤】The Parkville首批65伙588萬入場 呎價低城.點8%

新世界(017)屯門單幢樓The Parkville(天生樓)剛上載首張價單,首批65伙,定價由744.1萬至1,512.9萬元,折實入場費587.8萬元。

首批包括21伙兩房單位、30伙三房及14伙四房單位,發展商提供多項折扣,最高折扣21%,另外購買A及D室面積較大的單位,將可額外獲18.8萬元售價折扣。首批折實平均呎價為13,812元,較同區城.點上月推出首批50伙平均呎價15,065元,低8.3%。

最平單位位3樓B室,實用422方呎,定價744.1萬元,折實587.8萬元,呎價13,929元。最高售價為23樓A室,實用843方呎,定價1,512.9萬元,折實1,176.3萬元,呎價13,954元。

該項目僅設有展銷廳,市場消息指,不設有示範單位,明天開始收票。

http://hkm.appledaily.com/detail.php?guid=57243374&category_guid=7015342&category=instant&issue=20170922

//樓花期短過城。點好多,後者2年都唔知入唔入到伙? 天生樓起好咁滯

呢個盤住低層真係同小強同居

我好怕一落樓就係街巿/車房

E個新盤都貴

【屯門新盤】The Parkville首批65伙588萬入場 呎價低城.點8%

新世界(017)屯門單幢樓The Parkville(天生樓)剛上載首張價單,首批65伙,定價由744.1萬至1,512.9萬元,折實入場費587.8萬元。

首批包括21伙兩房單位、30伙三房及14伙四房單位,發展商提供多項折扣,最高折扣21%,另外購買A及D室面積較大的單位,將可額外獲18.8萬元售價折扣。首批折實平均呎價為13,812元,較同區城.點上月推出首批50伙平均呎價15,065元,低8.3%。

最平單位位3樓B室,實用422方呎,定價744.1萬元,折實587.8萬元,呎價13,929元。最高售價為23樓A室,實用843方呎,定價1,512.9萬元,折實1,176.3萬元,呎價13,954元。

該項目僅設有展銷廳,市場消息指,不設有示範單位,明天開始收票。

http://hkm.appledaily.com/detail.php?guid=57243374&category_guid=7015342&category=instant&issue=20170922

//樓花期短過城。點好多,後者2年都唔知入唔入到伙? 天生樓起好咁滯

E個新盤都貴

有無巴打知海晉回幾多%佣?
AA 話發展商未通知,但開我64,係唔係市價黎?

最少1% la

E個新盤都貴

E個新盤都貴

大學生一句‘老豆,我個個同學一畢業屋企都幫手買樓,難得而家發展商肯借平錢低首期入到市,仲要係岩岩罩業既大學生先做到,我地仲唔係被選中既大學生? ,唔買就笨啦‘

E個新盤都貴

大學生一句‘老豆,我個個同學一畢業屋企都幫手買樓,難得而家發展商肯借平錢低首期入到市,仲要係岩岩罩業既大學生先做到,我地仲唔係被選中既大學生? ,唔買就笨啦‘

屯門單棟樓$14000
去買市區晉海好過

唔係唔得
納米樓就有人衝
晉海如果抽中,揀唔揀建期好

最少1% la

我果個係樓價2%嘅9成

E個新盤都貴

屯門單棟樓$14000
去買市區晉海好過

唔係唔得
納米樓就有人衝

晉海如果抽中,揀唔揀建期好

我係82 不過另一個盤
果時個AA講左好耐73
我諗最盡係73
除非佢真係好想做你生意

我係82 不過另一個盤
果時個AA講左好耐73
我諗最盡係73
除非佢真係好想做你生意

我係82 不過另一個盤
果時個AA講左好耐73
我諗最盡係73
除非佢真係好想做你生意

有無手足留意開沙田d盤?

我係82 不過另一個盤
果時個AA講左好耐73
我諗最盡係73
除非佢真係好想做你生意

我係82 不過另一個盤
果時個AA講左好耐73
我諗最盡係73
除非佢真係好想做你生意

其實佢唔回足 我地都吹佢唔漲?
貨櫃屋政府意向呎租60蚊
目的係幫助等緊上公屋合資格人士 要審查先比租

我係82 不過另一個盤
果時個AA講左好耐73
我諗最盡係73
除非佢真係好想做你生意

其實佢唔回足 我地都吹佢唔漲?

貨櫃屋政府意向呎租60蚊
目的係幫助等緊上公屋合資格人士 要審查先比租

三贏方案
用大陸料 搵大地產商 益蝗蟲

再一次證明
local靠政府嘥鳩氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞