【777首置盤】低調置業討論區(66)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike

cd rom認真一問
廁對廁點解係問題?

漏水既話你要搵源頭都幾麻煩
新樓回用 正常回到幾多?

cd rom認真一問
廁對廁點解係問題?

呢位巴打睇得通透
唔知其他則既細房會唔會都有假天花,睇樓書睇唔到

cd rom認真一問
廁對廁點解係問題?

聽聞好高樓底
同埋唔俾養狗

聽聞好高樓底
同埋唔俾養狗

聽聞好高樓底
同埋唔俾養狗

係呀,其實我係想講優點
養狗就因人而異
如果麻麻地狗就岩晒

呢位巴打睇得通透
唔知其他則既細房會唔會都有假天花,睇樓書睇唔到

細房多左假天花樓底矮左,未必做到地台

聽聞好高樓底
同埋唔俾養狗

係呀,其實我係想講優點
養狗就因人而異
如果麻麻地狗就岩晒

我老豆諗住裝修預30萬再租出去,我就覺得係咁e執一執10萬到算

間屋係有d殘ge 地板撓起晒 因為我諗住十年後結左婚先住番 但我老豆話一次過搞晒 到時就唔再執

我老豆諗住裝修預30萬再租出去,我就覺得係咁e執一執10萬到算

間屋係有d殘ge 地板撓起晒 因為我諗住十年後結左婚先住番 但我老豆話一次過搞晒 到時就唔再執

裝完租比人
有無巴打知海晉回幾多%佣?
AA 話發展商未通知,但開我64,係唔係市價黎?
比華利山實用1600,5房連2車庫
1600萬,點睇
好似好抵住

如果你重鋪磚就真係攪埋喉啦。
除非第時收番又想鋪過

一定要重鋪磚 牆身又剝落

唔洗30個, 十零個好啦
10年後包你又要再整

開幾多都無意思
因為你唔知發展商實際回幾多percent
直接講個實數
得就得 唔得就next one

邊間?有無簽齊野?

邊間?有無簽齊野?

佢6定你6?
【屯門新盤】The Parkville首批65伙588萬入場 呎價低城.點8%

新世界(017)屯門單幢樓The Parkville(天生樓)剛上載首張價單,首批65伙,定價由744.1萬至1,512.9萬元,折實入場費587.8萬元。

首批包括21伙兩房單位、30伙三房及14伙四房單位,發展商提供多項折扣,最高折扣21%,另外購買A及D室面積較大的單位,將可額外獲18.8萬元售價折扣。首批折實平均呎價為13,812元,較同區城.點上月推出首批50伙平均呎價15,065元,低8.3%。

最平單位位3樓B室,實用422方呎,定價744.1萬元,折實587.8萬元,呎價13,929元。最高售價為23樓A室,實用843方呎,定價1,512.9萬元,折實1,176.3萬元,呎價13,954元。

該項目僅設有展銷廳,市場消息指,不設有示範單位,明天開始收票。

http://hkm.appledaily.com/detail.php?guid=57243374&category_guid=7015342&category=instant&issue=20170922

//樓花期短過城。點好多,後者2年都唔知入唔入到伙? 天生樓起好咁滯

呢個盤住低層真係同小強同居

我好怕一落樓就係街巿/車房

E個新盤都貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞