[IA] 入境事務助理員 2017 10

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
8月14 9:15

尋晚七點幾有call,不過我今朝先睇到

巴打係8月14ft 琴晚9點幾先收到 email?

8月14日 9點3ft 琴晚七點收到email

Thank you
派到去8月14

係派返轉頭,上星期一見無call,都諗住半年後apply過

屌call就還call email就還email啦
等緊vetting call果d比你嚇撚死

定係你唔知call同email係有分別呀
派到去8月14

我以為你講vetting
派到去8月14

其實會唔會係group 埋左8月14個星期考個班一齊出fib email

8月14 gi 個班早兩星期已經收左fib email
Sorry, 手快打錯
派到去8月14

係派到16, 17號,唔好搞亂人。
派到去8月14

屌call就還call email就還email啦
等緊vetting call果d比你嚇撚死

定係你唔知call同email係有分別呀

睇黎你好大壓力
8月16 gi 收到fib

想問下咁多位巴打係咪有gp 可以join ?

幾點ft ?

唔好意思小弟第一次考 咩嘢叫F T

體能 呀 巴打你幾點考 sit up 果啲

8月16號下晝三點

幾點ft ?

唔好意思小弟第一次考 咩嘢叫F T

體能 呀 巴打你幾點考 sit up 果啲

8月16號下晝三點

想問下自己英文唔係好得 係咪都無咩機
派到去8月14

係派到16, 17號,唔好搞亂人。

樓上講錯 冇啦啦話call
唔關我事囉
心諗FIB call 乜鳩阿

如果呢幾日先FT,好彩過埋FIB係咪差唔多11月中先vetting?

幾時FIB?

如果呢幾日先FT,好彩過埋FIB係咪差唔多11月中先vetting?

以現時進度睇起碼11-12月

巴打幾時fib 留個tg? 我都係今日收fib

[/quote]
入面有人mark低最近fib係幾時
有冇最新收fib mail消息?
我8月22號fib + bl test
快到6號出信俾成績我
是否已經收皮?
快到6號出信俾成績我
是否已經收皮?

兩者冇關係
快到6號出信俾成績我
是否已經收皮?

兩者冇關係

好啦 但成績咁快出
快到6號出信俾成績我
是否已經收皮?

兩者冇關係

好啦 但成績咁快出

成續出左 咁你都快了

巴打幾時fib 留個tg? 我都係今日收fib

入面有人mark低最近fib係幾時[/quote]
已入 有無人講野
8月17號ft,今朝收到email 9月22fib
點準備得切,仲要番緊full time
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞