[IA] 入境事務助理員 2017 10

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
啱啱in完,準備不足,比madam問到口啞啞,比阿sir西足全場,但都見左我40分鐘,其實會唔會仲有啲機。。?

右邊room?

係呀,正常都係見20分鐘。。但我double 左。。。安已不

你話口啞啞

咁果40分鐘係度做乜

可能有機呢 fib 主要睇下你個樣同埋你對答 溝通能力點 自身 處境答得ok
資料題唔多識 你係入面train 都一定會識
有無7月尾fib嘅巴打收到vetting call呀? 淨係見到call到8月頭

7月尾fib call過一次啦
vetting call 最近5/9 停左

721 fib 真係唔知應幾時死心
有無7月尾fib嘅巴打收到vetting call呀? 淨係見到call到8月頭

有朋友 731 fib 都收左VT call

跟分派既 可能仲有第二輪既
再等下囉
829 ft gi, 收到email 928 final in

Same here

同問

跟分派既 可能仲有第二輪既
再等下囉

希望係
有fib既in得唔好都未必死得哂,如果有waiting list 都代表你成功左架喇,但fail letter and waiting list 應該係同一時間寄出,等下喇

巴打係u grad?

ive仔 仲要兩年既hd讀左三年

咁巴打一定係靚仔/斯斯文文咁

靚仔就擺明唔係
斯文都窄窄地 可能果日著西裝扮到下

咁搞笑

其實有一半都佔左係個樣到 個樣靚靚仔仔乾乾淨淨正氣既 in得一般都大機會 相反啲樣衰既in得再好都未必請 話曬都係紀律部隊 如果比我做請人個個 都係睇樣居多

你永遠唔知佢既要求,呢年可能可能佢鐘意請後生啲,下年請高啲既,入境入面生得「平平凡凡」大有人在,唔可以咁樣斷定既
今日考咗ft差一分滿分 但gi講得兩次野 係咪收得皮
有冇人琴日收到fib 但個電郵附件張「一般審查表格」得一頁

今日考ft有對孖妹幾靚

我考時體能一般
Gi講野得兩次但唔太好
不過琴日都收到fib
個下開心死
[quote][quote]今日考咗ft差一分滿分 但gi講得兩次野 係咪收得皮
我考時體能一般
Gi講野得兩次但唔太好
不過琴日都收到fib
個下開心死

感謝
考體能不如直接考蹲撐立算啦

大把巴打靠跑步追分架
淨蹲撐分分鐘女人屈哂機
今日考咗ft差一分滿分 但gi講得兩次野 係咪收得皮

入咗grp in 體能個分好似就再冇咩作用
不過grp in講幾多次不是重點
啱啱in完,準備不足,比madam問到口啞啞,比阿sir西足全場,但都見左我40分鐘,其實會唔會仲有啲機。。?

右邊room?

係呀,正常都係見20分鐘。。但我double 左。。。安已不

右邊room?

不停串鳩你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞