[IA] 入境事務助理員 2017 10

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
岩岩8:30左右收到er
3690 14XX 但miss左

好似聽就暫時25

sosad
咁收唔到vetting係未應該無?? 等reject??

上面有巴打話跟分call ,唔知已家係咪call d 高分想盡快入曬班,跟住先call 返低d 個d

你有冇見4 5月fib個d收翻call
無就係無架啦 唔好俾假希望自己

唔係會有waiting list?
當我FF問下

好似聽就暫時25

sosad

上面有巴打話跟分call ,唔知已家係咪call d 高分想盡快入曬班,跟住先call 返低d 個d

當我FF問下

Waiting list應該只係會係vetting階段有
仲要而家大招 可能有vetting既都冇得入班
9月5日 gi , 而家無消息, 應該無機會了
地球巴你入班果段時間大概有幾多成係步操跑步等等

好似聽就暫時25

sosad

當我FF問下

Waiting list應該只係會係vetting階段有
仲要而家大招 可能有vetting既都冇得入班

唔係應該直情冇waiting咩?
Waiting都係請爆曬等有人唔得補上
而加keep住in根本唔需要waiting
要開定新post
要開定新post

樓主睇黎已放棄

巴打你果陣有冇d gp in串柒柒既fib vetting見到佢
要開定新post

樓主睇黎已放棄

巴打你果陣有冇d gp in串柒柒既fib vetting見到佢

咁又無
反而有個好smart
佢gi做leader
fib in半個鍾
琴日都見到佢
不過我覺得佢係有料
由gi果日已經開始咁諗
要開定新post

樓主睇黎已放棄

咁又無
反而有個好smart
佢gi做leader
fib in半個鍾
琴日都見到佢
不過我覺得佢係有料
由gi果日已經開始咁諗

我gi就係有一個好做大佬feel既人係咁搶住講以為dse咁講得多就多d分
完左等巴士果陣仲話唔係咁都唔得呀嘛講左咁多野
我心諗佢入到就慘
最後fib已經見唔到佢

反而有個我覺得佢都唔差幾謙虛但都見唔到佢
要開定新post

樓主睇黎已放棄

巴打你入班未
要開定新post

樓主睇黎已放棄

咁又無
反而有個好smart
佢gi做leader
fib in半個鍾
琴日都見到佢
不過我覺得佢係有料
由gi果日已經開始咁諗

我gi就係有一個好做大佬feel既人係咁搶住講以為dse咁講得多就多d分
完左等巴士果陣仲話唔係咁都唔得呀嘛講左咁多野
我心諗佢入到就慘
最後fib已經見唔到佢

反而有個我覺得佢都唔差幾謙虛但都見唔到佢

我個組都有個扮大佬 考緊個陣中間大sir怒睥佢到完場 出到黎仲好撚有自信問人佢表現成點 有條友撚佢話佢既表現有如漆黑中一粒亮星帶領住我地 最後當然fib無佢份啦

你幾時vetting架?

13/7

13/7

都等左成二個月

下真係要游水嫁?

13/7

都等左成二個月

好似上一批FIB TO VETTING都等左幾耐下
今日會否有call?
要開定新post

樓主睇黎已放棄

你地開啦 我諗我日後都唔會點上水
唔係我放唔放棄 而係事實逼我去放棄
講真今年真係無人知玩法係點
有waiting/無waiting? 無人知
再者你地講既跟分派/講翻之後既日子
依一兩年係有試過call翻轉頭 但都只係call返miss call
莫講話跟分派 你地有冇見過而家會call返4 5 6月fib個d人? (假設佢地個輪個分唔夠高 但高過而家既人)
我發放負能量我認 屌我我唔介意
只係希望大家唔好放咁多心機落去等 順其自然
主要都係睇運+眼緣 其次係學歷
其他等緊既巴打加油 收到call vetting既祝早日入班

13/7

都等左成二個月

你係咪都係9月1 fib

13/7

都等左成二個月

我等左兩個月已經好危險
好驚冇call
不過尋晚miss左又冇留言
要等佢打返比我

13/7

都等左成二個月

你係咪都係9月1 fib

我係呀, 想相認?
新post 我都係開埋啦
[IA] 入境事務助理員 2017 11
https://lihkg.com/thread/408135/page/1?ref=ios
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞