[IA] 入境事務助理員 2017 10

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
Miss左vetting call點算?

會唔會因為miss左幾次call所以唔再打黎?
Miss左vetting call點算?

會唔會因為miss左幾次call所以唔再打黎?

想問派vetting會唔會計埋體能同小組個分,定正係由fib個分決定?
又係叫春既時候
想問派vetting會唔會計埋體能同小組個分,定正係由fib個分決定?

冇人知
有無人係 9月5日 FIT 有消息?

冇人知

同問
啱啱收到vetting call佢話今日下晝去,唔係就趕唔到呢批入班,有無人知呢批係幾時入
啱啱收到vetting call佢話今日下晝去,唔係就趕唔到呢批入班,有無人知呢批係幾時入

幾號fib

幾號fib

8月15
收到call ge 係咪都收到bl 信
收到call ge 係咪都收到bl 信

同問

到底有冇人係唔識資料題 但最尾係請咗佢

係你?

巴打好似係俾sir話建議佢番去睇清楚個網果位?

有無9月8號vetting既有收到er call?

你應該問埋依批係幾時入班
同一日fib認到兩個同組gi既今日vetting都見唔到佢地
真係唔知用咩準則揀人

嘩 搞咩咁急
依家入面唔係full晒咩?

師兄 你係Miss call還是今日新打俾你?
同一日fib認到兩個同組gi既今日vetting都見唔到佢地
真係唔知用咩準則揀人

巴打頭先搞左幾耐?
係咪叫你返去等消息
我都係沉日收到call 叫我今日去vetting
頭髮唔係黑色係咪格殺勿論
真係唔知用咩準則揀人

巴打頭先搞左幾耐?
係咪叫你返去等消息

快既其實個半鐘搞掂
入去間類似bl咁既課室仔填野
有兩個職員負責同你對等等
冇乜特別冇叫你等消息
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞