[IA] 入境事務助理員 2017 10

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
啱啱in完,準備不足,比madam問到口啞啞,比阿sir西足全場,但都見左我40分鐘,其實會唔會仲有啲機。。?

右邊room?

係呀,正常都係見20分鐘。。但我double 左。。。安已不

不停串鳩你

右邊今日係咪4眼sir?
真係好有氣勢
啱啱in完,準備不足,比madam問到口啞啞,比阿sir西足全場,但都見左我40分鐘,其實會唔會仲有啲機。。?

右邊room?

係呀,正常都係見20分鐘。。但我double 左。。。安已不

不停串鳩你

真係好有氣勢

右邊room?

不停串鳩你

真係好有氣勢

右邊room?

不停串鳩你

真係好有氣勢

右邊room?

不停串鳩你

真係好有氣勢

不停串鳩你

真係好有氣勢

今日考咗ft差一分滿分 但gi講得兩次野 係咪收得皮

我考時體能一般
Gi講野得兩次但唔太好
不過琴日都收到fib
個下開心死

巴打幾時考ft

8月28,13號7點收927號fin

不停串鳩你

真係好有氣勢

會唔會係test eq

真係好有氣勢

會唔會係test eq

咁撚西既
到底啲資料題問乜 我驚佢問到好撚detail 其實好多都只係立完大標題就算 就算認真睇曬都唔會記得
22號就考 淨係溫左部門同理念
到底啲資料題問乜 我驚佢問到好撚detail 其實好多都只係立完大標題就算 就算認真睇曬都唔會記得

夠嫁啦
溫咁多都問唔晒
其實知識題真係無可能搵晒
佢要chur爆你總會問到你口啞啞
佢地最著重係考既態度
千其唔好唔識而又扮識
遇到有唔識答既問題
寧願用肯定既語氣直接話唔清楚
唔好婆婆媽媽鳩答D野出黎
其實知識題真係無可能搵晒
佢要chur爆你總會問到你口啞啞
佢地最著重係考既態度
千其唔好唔識而又扮識
遇到有唔識答既問題
寧願用肯定既語氣直接話唔清楚
唔好婆婆媽媽鳩答D野出黎

829 ft gi, 收到email 928 final in

Same here

咁睇黎無行了
有無8月30 ft 收到fib 😞

我都等緊

我都22考 不如留個tg一齊加油下

我都係你地考幾點?我考9點

一齊交換下心得

我都等緊

Same

https://t.me/stanley104
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞