[IA] 入境事務助理員 2017 10

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
Fib出到幾多號
U grad 到底係好定唔好?

英文能力上咪好 但大sir可能會覺得你有資格考io 忠誠度就比起其他5科2嗰班低啲

但事實係好多ia都係u grad

係㗎 所以好多都係自己出面考io
U grad 到底係好定唔好?

英文能力上咪好 但大sir可能會覺得你有資格考io 忠誠度就比起其他5科2嗰班低啲

但事實係好多ia都係u grad

係㗎 所以好多都係自己出面考io

我fib 無英文題,其他全部處境同自身題,
問左我處長同保安局局長
之後就無了
好擔心....
聽日就fib了
多唔多人裸考
聽日就fib了
多唔多人裸考

祼考啦
我溫完都無問過
聽日就fib了
多唔多人裸考

祼考啦
我溫完都無問過

係。。屌 問左d勁簡單但唔會留意既野
聽日就fib了
多唔多人裸考

祼考啦
我溫完都無問過

溫哂啲深到爆既野 點知問啲 你一開唔會溫既野
收到email叫我面試,想問下份gf200係咪會寄過來 封mail入面得頁須知
聽日就fib了
多唔多人裸考

祼考啦
我溫完都無問過

有無問d咩 理念 承諾?

基撚本啦其實
雖然而家真係好熱
GF200 有一欄係曾申請或現正申請既正苦職位
大家有無填
大家有無填

問廢話?
大家有無填

問廢話?

照直填?
分分鐘填百幾樣喎
聽日就fib了
多唔多人裸考

祼考啦
我溫完都無問過

大家有無填

問廢話?

照直填?
分分鐘填百幾樣喎

我2012定13岩岩grad個陣報個d無填
今年報個d填哂
大家有無填

問廢話?

照直填?
分分鐘填百幾樣喎

極端例子 申請百鳩幾份
聽日就fib了
多唔多人裸考

祼考啦
我溫完都無問過

有無問d咩 理念 承諾?

完全無問過
大家有無填

問廢話?

有報懲教但係體能無去填唔填好?
大家有無填

問廢話?

大家有無填

問廢話?

大家有無填

問廢話?

大家有無填

問廢話?

有d申請完無去 連自己都唔記得
大家有無填

問廢話?

照直填?
分分鐘填百幾樣喎

有去到final 果啲自計
大家有無填

問廢話?

之前報過io但無去到 我都淆淆地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞