[IA] 入境事務助理員 2017 10

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
請問填gf200,個地址我搬過好多次屋
依家住公屋4年,但5年前住屋嘅地址資料咩都冇,個年只係填到地址名
想問我需唔需要準備住址嘅證明個d
會唔會好認真查,會唔會因為查地址令到所有通知都拖好耐

有巴絲可以答答我嗎
聽日就fib了
多唔多人裸考

祼考啦
我溫完都無問過

係。。屌 問左d勁簡單但唔會留意既野

問左咩
自己高額 髮線又m 本身都留陰
為左interview剪陰冇問題 但又怕大sir嫌樣柒

咁多巴打去in果陣 露額程度去到邊

你係樣柒唔剪陰都會嫌你柒

全露額
你可以向橫gel架嘛??

你係樣柒唔剪陰都會嫌你柒

sorry 係頭柒
有無人係聽日考FIB 呀
溫左都好似無溫咁
5月頭fib完 希望有waiting list
ps: 已經等到工都轉埋

咁耐都未知架?
5月頭fib完 希望有waiting list
ps: 已經等到工都轉埋

咁耐都未知架?

Waiting list同肥佬信一齊出,等好耐先會公佈 (好似係
溫左都好似無溫咁

一陣考,感覺同裸考冇咩分別 最緊要淡定
溫左都好似無溫咁

無錯 唔識都唔好俾佢chok到
溫左都好似無溫咁

加油 比心機
呢家報通常要等幾耐先有得考體能
呢家報通常要等幾耐先有得考體能

1 month
想問之前俾人恐嚇報過驚 會唔會考唔到
btw依架fib call到邊

話自己去 揾同事錄口供咪得

巴打 睇黎我唔會再有機會見到你
岩岩我in得唔係咁好

話自己去 揾同事錄口供咪得

我最後就咁答左

岩岩我in得唔係咁好

你都係今日in?

岩岩我in得唔係咁好

你都係今日in?

係啊 岩岩

點解要再交過gf200?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞