淘寶耳機集中討論區(13)-窮撚耳機/DAP專用帖

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
今日去試
Dm5 ex5 zs5
仲有咩值得一試?

DT2 plus

KZ zs5圈铁八单元耳机入耳式运动HIFI发烧重低音线控手机动铁耳塞【包邮】
【在售价】197.01元
【券后价】177.01元
【下单链接】http://e22a.com/h.I1Lu2G
-----------------
复制这条信息,¥VQtJ0eSwKZg¥ ,打开【手机淘宝】即可查看
亮點同天華線分別大唔大?
亮點同天華線分別大唔大?

價錢分別大
今日去試
Dm5 ex5 zs5
仲有咩值得一試?

DT2 plus

KZ zs5圈铁八单元耳机入耳式运动HIFI发烧重低音线控手机动铁耳塞【包邮】
【在售价】197.01元
【券后价】177.01元
【下单链接】http://e22a.com/h.I1Lu2G
-----------------
复制这条信息,¥VQtJ0eSwKZg¥ ,打开【手机淘宝】即可查看

用一淘返現仲有得減
想問下日馬係咪去到check out個價就係final?
唔會有其他野加係咪?
我見佢冇show shipping幾錢出黎
唔會有其他野加係咪?

你入左香港地址未?有得揀快運用DHL同慢遊用APEX
唔會有其他野加係咪?

你入左香港地址未?有得揀快運用DHL同慢遊用APEX

入左,我見佢有得比我揀快同慢
不過唔知係唔係DHL同APEX
天華2.5線就到
但仲未有dap

買部有2.5嘅玩下,睇下分別大唔大

等緊dp s1跌

應該仲耐過等天華線
去收返部,平平地見過有人放千5蚊 30r
响銀x坊買咗兩條線,成條線包晒膠行路fing吓fing吓激光劍咁溫溫聲想點呀⋯⋯唔想等成個月,有無巴打知道亮點有無包膠
响銀x坊買咗兩條線,成條線包晒膠行路fing吓fing吓激光劍咁溫溫聲想點呀⋯⋯唔想等成個月,有無巴打知道亮點有無包膠

發發聲

其實兩間都可以叫老細唔好包膠買之前可以同佢地溝通吓

傳說中嘅聽診器效應
激光劍溫溫聲,真係有聲

其實兩間都可以叫老細唔好包膠買之前可以同佢地溝通吓

利申:兩間都買過

兩條線都包哂膠
發發聲
係咪成條加咗熱縮管......
咁落平. 所以一分錢一分貨 .
天華2.5線就到
但仲未有dap

等緊dp s1跌

應該仲耐過等天華線

s1係咪好過30r
剩係試過s1
天華2.5線就到
但仲未有dap

等緊dp s1跌

應該仲耐過等天華線

s1係咪好過30r
剩係試過s1

兩部其實硬件上一樣
不過調音唔同
建議去試下邊隻音比較啱自己
利申:用緊dp-s1
天華2.5線就到
但仲未有dap

等緊dp s1跌

應該仲耐過等天華線

s1係咪好過30r
剩係試過s1

我都想知,見到日馬個價想衝30r
天華2.5線就到
但仲未有dap

等緊dp s1跌

應該仲耐過等天華線

s1係咪好過30r
剩係試過s1

天華2.5線就到
但仲未有dap

等緊dp s1跌

應該仲耐過等天華線

s1係咪好過30r
剩係試過s1

天華2.5線就到
但仲未有dap

等緊dp s1跌

應該仲耐過等天華線

s1係咪好過30r
剩係試過s1

巴打知唔知邊到有得試哂2部?
天華2.5線就到
但仲未有dap

等緊dp s1跌

應該仲耐過等天華線

s1係咪好過30r
剩係試過s1

[url]去馬啦, 急用咪買. 都係差2,3百蚊.
落街行一轉都無呢個價 水都要二千幾, 行就差唔多三千. [/url]

等緊dp s1跌

應該仲耐過等天華線

s1係咪好過30r
剩係試過s1

去馬啦, 急用咪買. 都係差2,3百蚊.
落街行一轉都無呢個價 水都要二千幾, 行就差唔多三千.

抵屌啦,去馬

應該仲耐過等天華線

s1係咪好過30r
剩係試過s1

抵屌啦,去馬

再等下喇,可能又撞正另一劈價潮
今日去試
Dm5 ex5 zs5
仲有咩值得一試?

DT2 plus

我諗住去28/ 港人巴到試

想問2間有冇話邊間平d/態度好d?

就快收工去好緊張

s1係咪好過30r
剩係試過s1

抵屌啦,去馬

再等下喇,可能又撞正另一劈價潮

上次最底係咪1500
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞