淘寶耳機集中討論區(13)-窮撚耳機/DAP專用帖

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
啱啱試完銅雀同ctz3
不過個個位真係幾嘈下
銅雀:我覺得整體都係比ex5好(外表除外),手機推都ok,如果ex5係799個價,我會直入銅雀算鳩數。

ctz3:全鐵,剩係聽女聲真係一流。但雜食性唔高,低頻更加無咩可言。無得試埋個ctz5就無計了。個人就味道唔啱。

1+2:見人地試緊就唔試埋了。
利申:木耳,每部試一試就走人

啱啱試完銅雀同ctz3
不過個個位真係幾嘈下
銅雀:我覺得整體都係比ex5好(外表除外),手機推都ok,如果ex5係799個價,我會直入銅雀算鳩數。

ctz3:全鐵,剩係聽女聲真係一流。但雜食性唔高,低頻更加無咩可言。無得試埋個ctz5就無計了。個人就味道唔啱。

啱啱試完銅雀同ctz3
不過個個位真係幾嘈下

Exact7ly 真係一分錢 一分貨

不過聲真係冇得輸

呢個真啊 我收到條6n之後一日就搵老闆訂多條銅銀混編

聽講就加價, 賣咁平,係益我地巴打同佢宣傳, 當做廣告.
之後會賣貴一倍.
要買就快. 不過我都無野買啦

大家是否說天華?
剛問老闆他說無加價的的意思

岩岩都狗衝左上去諗住買條7n
好彩問左問 原來唔係加價

巴打and機定自己搵up圖網?我iphone up唔到相
新手買天華邊條好? 同埋順豐站個地址同聯絡人點寫?
利申 聽開廣東歌

我都收到啦
番到去同對zs5做下ab test

我都收到啦

正呀喂

我都收到啦

等你包膠啊巴打
點解我up唔到圖

我都收到啦

等你包膠啊巴打
點解我up唔到圖

你都係iphone?

我都收到啦

等你包膠啊巴打
點解我up唔到圖

你都係iphone?

好似iphone up唔到圖?
有冇xdp300r既巴打講下用緊邊隻耳機

準備交收部2手300r

不如你講下你用開咩機,聽開咩歌

本身用iphone6s ,耳機用hifiman re400
我算係乜歌都會聽 中英日文歌,純音樂,電子音樂都會聽(係咪叫雜食 )
如果主要想聽人聲既話推薦邊隻
筆直1000左右

準備交收部2手300r

我算係乜歌都會聽 中英日文歌,純音樂,電子音樂都會聽(係咪叫雜食 )
筆直1000左右

建議試下銅雀en700pro,雜食性我覺得幾好

Epc果邊都有講,大家繼續等

Epc果邊都有講,大家繼續等

唉,遲下等夠2個月先出貨

準備交收部2手300r

筆直1000左右

屌諗緊銅雀定1+2/ ex5算

準備交收部2手300r

筆直1000左右

如果你無筆直問題而又接受到個樣,我支持銅雀

等巴打發掘下d新嘢

準備交收部2手300r

筆直1000左右

請問1+2 即係邊隻,淘寶search出左一大堆

上面小薯巴有貼出嚟

等巴打發掘下d新嘢

支持

銅雀/KC09算冷門 日本好賣

係咪幾十蚊果條
我果條硬到起角

Exact7ly 真係一分錢 一分貨

不過聲真係冇得輸

呢個真啊 我收到條6n之後一日就搵老闆訂多條銅銀混編

銅銀
6n 同銅銀一齊買
但依家長用緊銅銀了

不如講下條銅銀,有d興趣

X2!!巴打你用咩耳機?

Zs5

準備交收部2手300r

筆直1000左右

如果你無筆直問題而又接受到個樣,我支持銅雀

係咪得我覺得銅雀個樣其實唔差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞