淘寶耳機集中討論區(13)-窮撚耳機/DAP專用帖

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
岩岩攞左紫珊z2
做手機DAC 定DAP 都幾夠力水
番到去試下換左粒opamp 同埋係做埋DP-X1A output先

師兄部z2係淘寶定係肥佬到買?
https://tieba.baidu.com/p/5313066549
KZ ZS6新品解剖圖,老司機趕緊上車。......別錯過
賣家自己已拆機
https://tieba.baidu.com/p/5313066549
KZ ZS6新品解剖圖,老司機趕緊上車。......別錯過
賣家自己已拆機

d膠

最近用rha t20多

其實相比30
我自己鐘意用um3x多d

睇黎今次taobao之旅可以退燒

除咗恭喜之外都唔知可以講d咩好
btw,見巴打咁愛215,不如我放埋我個隻215比你

放晒pro 30 t20 淨係用215

215是我家

um pro 30聲底冇咩印象
但T20同215都係走向偏中低, 如果你係比較追依方面, 嗰幾隻又真係唔太幫到手

T20 得bass 分析同音場都好麻麻

我當初聽左幾秒擺低
好奇想知你對T20有上述評價點解都買

我都有隻T20i,個人感覺T20 會有少少聽HiFi 嘅感覺,鼓聲排得前,所以我用佢嚟聽Band多。人聲同音場係麻麻,煲耐咗換銅咀人聲會好少少。最後好彩三年保用,頭半年已經爆過一次
天華線到手!!!
天華線到手!!!

巴打你幾號落訂?
天華線到手!!!

巴打你幾號落訂?

8月4
天華線到手!!!

巴打你幾號落訂?

8月4

我連貨都未發
天華線到手!!!

巴打你幾號落訂?

8月4

巴打影下相包膠下
等我望圖止毒
天華線到手!!!

巴打你幾號落訂?

8月4

屌我10號都未發貨
天華線到手!!!

巴打你幾號落訂?

8月4

屌我10號都未發貨

我都係,放心啦巴打
原來咁多人訂咗呢條線.......
依家訂, 我諗秋天就完結...先得攞. 所以真係一早訂定先.
原來咁多人訂咗呢條線.......
依家訂, 我諗秋天就完結...先得攞. 所以真係一早訂定先.

期貨
會唔會玩埋期權
天華線到手!!!

巴打你幾號落訂?

8月4

巴打影下相包膠下
等我望圖止毒

隻k3甩左邊filter
想問下邊度換比較好?
天華線到手!!!

巴打你幾號落訂?

8月4

巴打影下相包膠下
等我望圖止毒

天華線到手!!!

巴打你幾號落訂?

8月4

巴打影下相包膠下
等我望圖止毒

俾錯插頭,插針?
岩岩攞左紫珊z2
做手機DAC 定DAP 都幾夠力水
番到去試下換左粒opamp 同埋係做埋DP-X1A output先

師兄部z2係淘寶定係肥佬到買?

淘寶

最近用rha t20多

其實相比30
我自己鐘意用um3x多d

睇黎今次taobao之旅可以退燒

215是我家

但T20同215都係走向偏中低, 如果你係比較追依方面, 嗰幾隻又真係唔太幫到手

我當初聽左幾秒擺低

朋友開店
所以幫襯下

佢個排都幾平
好似千6-千8

同場仲有shure
但真係狗也不屌
得Westone正常d
但已有pro 30

冇謂再買

215是我家

我當初聽左幾秒擺低

我都有隻T20i,個人感覺T20 會有少少聽HiFi 嘅感覺,鼓聲排得前,所以我用佢嚟聽Band多。人聲同音場係麻麻,煲耐咗換銅咀人聲會好少少。最後好彩三年保用,頭半年已經爆過一次

一打 crash d聲
天華線到手!!!

巴打你幾號落訂?

8月4

巴打影下相包膠下
等我望圖止毒

俾錯插頭,插針?

會唔會插唔入耳機 0.75 , 0.78頭 問題.
之後插灣咗條針, 之後救得番.

巴打你幾號落訂?

8月4

巴打影下相包膠下
等我望圖止毒

俾錯插頭,插針?

天華個.78針插zs5好難攪

巴打你幾號落訂?

8月4

巴打影下相包膠下
等我望圖止毒

俾錯插頭,插針?

天華個.78針插zs5好難攪

有問題咩我插冇問題 係唔知左定右好是甩出黎
ZS6 發貨鳥
ZS6 發貨鳥

lm睇包膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞