淘寶耳機集中討論區(13)-窮撚耳機/DAP專用帖

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
想請教一下各位巴打
如果用手機駁amp 係咪一定會有雙重放大呢個問題 而呢個問題係咪避免唔到?
如果用otg解唔解決到呢個問題? 用otg既話要點駁手機同amp?
或者咁講 你地會建議點駁部電話同amp? 就咁3.5-3.5對錄線咁連定點?
見近排訂左zs6 同埋想將mgs k3既人聲推番前小小 希望大家唔好嫌我多野問啦
唔該晒咁多位

手機冇line out咁梗係amp上amp, otg係輸出digital data去外置dac/amp, 咁梗係解決到

咁會唔會有d支援otg既amp推介下? 筆直大約700
見到偉良有e17,e18,e19 全想部ha2又有唔同版本 睇到有d亂
有冇巴打可以幫下眼睇下?
如果用otg連接既話 條otg線既材料緊唔緊要? 我見好多都係普通包住膠咁 唔似對錄線/line out dock咁有唔同線材揀咁
再次麻煩咁多位

只要係話support otg (即係包埋dac)就得,線材係唔影響digital data, 只要唔太廢就得
本應諗住拎條2.5線出去試30r定dp s1
但依家未用得

可以借線試

聽日去試 依家個價可以入了

自己帶張卡入定d自己平時聽開嘅歌嘅無損檔去試
無追post,成300幾買kz zs5,宜家出左貨
但想要kz zs6

去邊間買昆你300

可以退 7天無理退貨.
一係你同賣家講要退. 之後退款, 選收到貨退款, 不退貨.
係個價位到你想退幾多錢.
個價你要同賣家講好咗先.

可以退不如退啦
係港人巴買平一半有多

但依家未用得

可以借線試

試聽完係買同佢買 30R , DP S1 ? 二選一?
但依家未用得

可以借線試

佢應該日馬買喇
但依家未用得

可以借線試

佢應該日馬買喇

諗左幾日先知日馬係咩
睇黎我真係好耐無留意新野
但依家未用得

可以借線試

佢應該日馬買喇

諗左幾日先知日馬係咩

Google下就知

可以借線試

佢應該日馬買喇

諗左幾日先知日馬係咩

Google下就知

認起之前有個巴打問日馬係邊

佢應該日馬買喇

諗左幾日先知日馬係咩

Google下就知

沙田日馬快地!

佢應該日馬買喇

諗左幾日先知日馬係咩

Google下就知

沙田日馬快地!

我初頭以為都係舖頭名
但點解我搵dps1要¥27000

佢應該日馬買喇

諗左幾日先知日馬係咩

Google下就知

沙田日馬快地!

我初頭以為都係舖頭名

click入去付款個價先係真 我唔知係唔係稅後定點
係呀
試完日馬買

敗埋條天華線 3舊水包郵(SF)...據說等廿日有

佢應該日馬買喇

諗左幾日先知日馬係咩

Google下就知

沙田日馬快地!

我初頭以為都係舖頭名

click入去付款個價先係真 我唔知係唔係稅後定點

THX

太天真喇少年 20日

混編, 香港賣幾多錢?
銀係咪鍍銀純度高好多?
銅係咪6N 單晶定 7N?

混編, 香港賣幾多錢?
銀係咪鍍銀純度高好多?
銅係咪6N 單晶定 7N?

銅佢話係7N既...

巴打入冬前, 會數到條線

出面賣海洋之心線好靚. 好多色.

好吸引.........

出面賣海洋之心線好靚. 好多色.

好吸引.........

把聲

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞