淘寶耳機集中討論區(13)-窮撚耳機/DAP專用帖

1001 回覆
9 Like 1 Dislike

哥套

一定要淘?香港有無得買?

暫時未見到有
淘寶一對60rmb
日本大概9x HKG兩對

不如港人巴入貨

港人巴入啦!!我等你

lm

有興趣 ,之前隻zs 5都係係佢度買

哥套

呢個唔可以運嚟香港

咁咪集運囉

哥套

哥套有冇shure幼管

sony好似係同shure同size
啱啱幫對 CKR100 換左對超哥, ( 對比 Spiral Dot ), 係舒服同隔音好左, 低頻量感多左, 但彈性差左, 人聲再近d, 但聲音有d焗, 高音收左, 有d唔慣 唔啱聽 bass 多既巴打入手前要考慮下

啱啱幫對 CKR100 換左對超哥, ( 對比 Spiral Dot ), 係舒服同隔音好左, 低頻量感多左, 但彈性差左, 人聲再近d, 但聲音有d焗, 高音收左, 有d唔慣 唔啱聽 bass 多既巴打入手前要考慮下

ckr100
ZS5 + 超哥 減少左之前好尖刺既高音, 同埋改善左散散地既人聲, 而且 bass 啪啪聲

ZS5 + 超哥 減少左之前好尖刺既高音, 同埋改善左散散地既人聲, 而且 bass 啪啪聲

散係咪姐係冇乜力好薄
我隻ZS5就係咁

哥套

暫時未見到有
淘寶一對60rmb

不如港人巴入貨

港人巴入啦!!我等你

lm

我試下

哥套

暫時未見到有
淘寶一對60rmb

不如港人巴入貨

港人巴入啦!!我等你

lm

我試下

lm

散係咪姐係冇乜力好薄
我隻ZS5就係咁

可以咁講既,我換左條銀線方銀混銅 2.5 都改善左,不過對比 ckr100,人聲仲係差咁d。
典解仲未有zs6包膠
諗諗下都係唔買zs6
諗緊fw01/crk100
點睇
用30r聽

Fw01
不過試下ex5先

差唔多咩
個價都差2k

聲底都爭幾遠, 不過我諗Aristo巴係見你講兩隻都係圈, 所以建議您試Exclusive5
依家FW01咁貴咩 我記得我當初入嗰期好似全新都係$2200左右
典解仲未有zs6包膠

隔離壇有位人兄自稱香港第一個收到
等佢出聽感

岩岩到貨 zs6

lm睇包膠

岩岩到貨 zs6

等包膠

岩岩到貨 zs6

lm睇包膠

我最期待既畫面出現
快出包膠
典解仲未有zs6包膠

等佢出聽感

因為9,10號先發貨, 之前月頭吹水黑色下單2,3日發貨.
我香港訂咗, 預佢20號前先有貨.
今次KZ 賣家自己拆機圖. 即係有信心. 電子分頻器, 發揮到單元, 會比ZS5 好 .
唔小心試左dp x1
2.5天華線聽 好正
唔小心試左dp x1
2.5天華線聽 好正

咁你一定要試埋x1a了
唔小心試左dp x1
2.5天華線聽 好正

咁仲等咩 上啦飛雲
典解仲未有zs6包膠

等佢出聽感

因為9,10號先發貨, 之前月頭吹水黑色下單2,3日發貨.
我香港訂咗, 預佢20號前先有貨.
今次KZ 賣家自己拆機圖. 即係有信心. 電子分頻器, 發揮到單元, 會比ZS5 好 .

如果係肥佬,應該15號前有
大概星期三四
我估
唔小心試左dp x1
2.5天華線聽 好正

我用緊 DPX1 + 天華 6N線. 正.......
Balance 推力大好多, 比 ACG MODE.
但 2.5頭好鬆, 我諗好易壞 , 變左右大細聲.
唔小心試左dp x1
2.5天華線聽 好正

我用緊 DPX1 + 天華 6N線. 正.......
Balance 推力大好多, 比 ACG MODE.
但 2.5頭好鬆, 我諗好易壞 , 變左右大細聲.

巴打有無試過dps1
差別會否好大
budget s1真係極限
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞