淘寶耳機集中討論區(13)-窮撚耳機/DAP專用帖

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
啱啱試完銅雀同ctz3
不過個個位真係幾嘈下
銅雀:我覺得整體都係比ex5好(外表除外),手機推都ok,如果ex5係799個價,我會直入銅雀算鳩數。

ctz3:全鐵,剩係聽女聲真係一流。但雜食性唔高,低頻更加無咩可言。無得試埋個ctz5就無計了。個人就味道唔啱。

1+2:見人地試緊就唔試埋了。
利申:木耳,每部試一試就走人

巴打你dp s1覺得點

暫時開心使用中
如果你真係覺得x1a好d,就留意下x1a個2手啦,見過2500幾次
的確x1a係比s1好

2500咁抵?正woo

係啊,有d後悔自己衝唔切
不過細機出入幾方便
啱啱試完銅雀同ctz3
不過個個位真係幾嘈下
銅雀:我覺得整體都係比ex5好(外表除外),手機推都ok,如果ex5係799個價,我會直入銅雀算鳩數。

ctz3:全鐵,剩係聽女聲真係一流。但雜食性唔高,低頻更加無咩可言。無得試埋個ctz5就無計了。個人就味道唔啱。

巴打你dp s1覺得點

暫時開心使用中
如果你真係覺得x1a好d,就留意下x1a個2手啦,見過2500幾次
的確x1a係比s1好

2500咁抵?正woo

水機二手價?
啱啱試完銅雀同ctz3
不過個個位真係幾嘈下

巴打你dp s1覺得點

暫時開心使用中
的確x1a係比s1好

2500咁抵?正woo

水機二手價?

yea
啱啱試完銅雀同ctz3
不過個個位真係幾嘈下

巴打你dp s1覺得點

暫時開心使用中
的確x1a係比s1好

2500咁抵?正woo

水機二手價?

yea

唔驚水機有暗病無仇報?
未買過二手電子野

巴打你dp s1覺得點

暫時開心使用中
的確x1a係比s1好

2500咁抵?正woo

水機二手價?

yea

唔驚水機有暗病無仇報?
未買過二手電子野

驚架呢d手神嘢真係睇你好唔好彩

巴打你dp s1覺得點

暫時開心使用中
的確x1a係比s1好

2500咁抵?正woo

水機二手價?

yea

唔驚水機有暗病無仇報?
未買過二手電子野

驚架呢d手神嘢真係睇你好唔好彩

買一手水機都會壞喇
始終1+2無人買紅色
入咗7n,聽日應該有得攞,諗緊入多條銅銀混編
可惜得6n銅先可以轉色

想買紅色1+2加6n銅銀混加dpx1a
6同7n 會唔會差好遠?

五色戰隊既最後一塊碎片
有冇xdp300r既巴打講下用緊邊隻耳機

準備交收部2手300r

準備交收部2手300r

不如你講下你用開咩機,聽開咩歌
是咁的 用緊 AKG N30
想換線 主要想加強人聲 我聽開男聲多 軒仔 姐倫 eason 果d
同埋D BASS 一下下回彈上黎既力度 即係揵揵揵果D 力
唔知耳機 post 巴打有咩推介呢 ??

都係試左8芯銅線
想換線 主要想加強人聲 我聽開男聲多 軒仔 姐倫 eason 果d

暫時覺得剛到手嘅天華7n幾啱你
利申:新手

準備交收部2手300r

不如你講下你用開咩機,聽開咩歌

本身用iphone6s ,耳機用hifiman re400
我算係乜歌都會聽 中英日文歌,純音樂,電子音樂都會聽(係咪叫雜食 )
如果主要想聽人聲既話推薦邊隻
筆直1000左右

係咪要等成個月 ??
其實心思思有D 想換耳機 > 換線

1個月+4日

係咪要等成個月 ??
其實心思思有D 想換耳機 > 換線

1個月+4日

天華就係
想快就亮點,銀線坊,或188線

係咪幾十蚊果條
我果條硬到起角

Exact7ly 真係一分錢 一分貨

不過聲真係冇得輸

呢個真啊 我收到條6n之後一日就搵老闆訂多條銅銀混編

銅銀
6n 同銅銀一齊買
但依家長用緊銅銀了

玩左兩個禮拜7n
而家想買多條銅銀或者金鍊

7n 同 6n 個分別大唔大?諗緊買唔買定一條銅銀混編同一條6/7n銅嚟傍身

我看那麼多等待 ,所以一口氣訂了一條7N銅,一條銀銅

係咪幾十蚊果條
我果條硬到起角

不過聲真係冇得輸

銅銀
6n 同銅銀一齊買
但依家長用緊銅銀了

玩左兩個禮拜7n
而家想買多條銅銀或者金鍊

7n 同 6n 個分別大唔大?諗緊買唔買定一條銅銀混編同一條6/7n銅嚟傍身

我看那麼多等待 ,所以一口氣訂了一條7N銅,一條銀銅

7N銀銅?幾錢?
聽你地講,店主推介1+2用6N銀銅
我都有條 天華 6n 單晶銅 30芯 8絞 黑色軟身線織得幾靚.
6N 單晶銅鍍銀好似硬件線?

我呢條都係6n單晶銅
完全估唔到咁軟身 之前佢條鍍銀硬到仆街

係咪幾十蚊果條
我果條硬到起角

不過聲真係冇得輸

聽講就加價, 賣咁平,係益我地巴打同佢宣傳, 當做廣告.
之後會賣貴一倍.
要買就快. 不過我都無野買啦

大家是否說天華?
剛問老闆他說無加價的的意思
1+2點解5色戰隊
佢得4 色揀咋喎

我呢條都係6n單晶銅
完全估唔到咁軟身 之前佢條鍍銀硬到仆街

係咪幾十蚊果條
我果條硬到起角

不過聲真係冇得輸

之後會賣貴一倍.

大家是否說天華?

岩岩都狗衝左上去諗住買條7n
好彩問左問 原來唔係加價

係咪幾十蚊果條
我果條硬到起角

不過聲真係冇得輸

之後會賣貴一倍.

大家是否說天華?

岩岩都狗衝左上去諗住買條7n
好彩問左問 原來唔係加價

啱啱試完銅雀同ctz3
不過個個位真係幾嘈下

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞