淘寶耳機集中討論區(13)-窮撚耳機/DAP專用帖

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
無追post,成300幾買kz zs5,宜家出左貨
但想要kz zs6

去邊間買昆你300

正, 加入 日本磚系列.
買左Zs6同1+2 等收貨
買Zs6送曬咁多條線 $308

巴打要咁多條線?
唔係買番來自己換線重好咩?

佢優惠咁講送埋
有間送鍍金

佢送果d唔係廢嫁咩
我果時5都錯手入左條廢銀線

條銀線真係咁廢咩?

你試下囉 我覺得分別真係唔係好大 如果同天華條銀比較

銀線同天華線定原裝線分別唔大呀?
但想要kz zs6

去邊間買昆你300

可以退 7天無理退貨.
一係你同賣家講要退. 之後退款, 選收到貨退款, 不退貨.
係個價位到你想退幾多錢.
個價你要同賣家講好咗先.
買左Zs6同1+2 等收貨
買Zs6送曬咁多條線 $308

巴打要咁多條線?
唔係買番來自己換線重好咩?

佢優惠咁講送埋
有間送鍍金

佢送果d唔係廢嫁咩
我果時5都錯手入左條廢銀線

條銀線真係咁廢咩?

你試下囉 我覺得分別真係唔係好大 如果同天華條銀比較

銀線同天華線定原裝線分別唔大呀?

原銀vs天華銀
但想要kz zs6

去邊間買昆你300

可以退 7天無理退貨.

可以退不如退啦
係港人巴買平一半有多
但想要kz zs6

去邊間買昆你300

可以退 7天無理退貨.

可以退不如退啦
係港人巴買平一半有多

ZS 5/6 有兩個帶法,
1.官方正確帶法係完全垂直,
2. 第二張圖係打斜一點.

要正確帶法先唔會帶到耳痛
但想要kz zs6

去邊間買昆你300

可以退 7天無理退貨.

可以退不如退啦
係港人巴買平一半有多

我做埋保養姐
壞左可以一換一

如果dps1同30r係行android我都衝了

行an機要玩300R喇
2500左右收到二手

行an機要玩300R喇
2500左右收到二手

見到日馬300r得返18部。係咪就減價
你會唔會加2000日元要埋個5年保

行an機要玩300R喇
2500左右收到二手

見到日馬300r得返18部。係咪就減價
你會唔會加2000日元要埋個5年保

唔駛保喇,玩一兩年又換
本應諗住拎條2.5線出去試30r定dp s1
但依家未用得
想請教一下各位巴打
如果用手機駁amp 係咪一定會有雙重放大呢個問題 而呢個問題係咪避免唔到?
如果用otg解唔解決到呢個問題? 用otg既話要點駁手機同amp?
或者咁講 你地會建議點駁部電話同amp? 就咁3.5-3.5對錄線咁連定點?
見近排訂左zs6 同埋想將mgs k3既人聲推番前小小 希望大家唔好嫌我多野問啦
唔該晒咁多位

手機冇line out咁梗係amp上amp, otg係輸出digital data去外置dac/amp, 咁梗係解決到
但依家未用得

可以借線試
但依家未用得

可以借線試

聽日去試 依家個價可以入了
想問問有冇肥佬位置 同埋肥佬賣ex5 zs5價錢同港人限定差距大唔大?
旺角比較遠 住天水圍
但依家未用得

可以借線試

聽日去試 依家個價可以入了

等你包膠
但依家未用得

巴打本來用緊咩耳機
好驚我個件一樣情況
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞