淘寶耳機集中討論區(13)-窮撚耳機/DAP專用帖

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
唔小心試左dp x1
2.5天華線聽 好正

我用緊 DPX1 + 天華 6N線. 正.......
Balance 推力大好多, 比 ACG MODE.
但 2.5頭好鬆, 我諗好易壞 , 變左右大細聲.

uv膠大法幫到你

已用 blue tab 填窿, 之後用401膠水硬化佢.

真心咩?
唔小心試左dp x1
2.5天華線聽 好正

uv膠大法幫到你

401會唔會白化?
真心建議用uv膠+牙籤
唔小心試左dp x1
2.5天華線聽 好正

uv膠大法幫到你

401會唔會白化?
真心建議用uv膠+牙籤

二手機, 無所謂, 包咗碳纖膠紙, 淨番個窿.
下次用你呢個方法, 唔錯.
上面收到zs6個位巴打無任何聽感?

我未聽過zs5而且未聽過靚機 我都係第一次用kz產品
呢個價錢黎講絕對抵玩 解析力高 而且人聲好清晰 第一聽感順耳
不過低音聽落去好似差咁少少
總之一定有驚喜

利申:iphone7直推

竟然人聲清晰
bass可能煲完會好d
上面收到zs6個位巴打無任何聽感?

我未聽過zs5而且未聽過靚機 我都係第一次用kz產品
呢個價錢黎講絕對抵玩 解析力高 而且人聲好清晰 第一聽感順耳
不過低音聽落去好似差咁少少
總之一定有驚喜

利申:iphone7直推

竟然人聲清晰
bass可能煲完會好d

咁姐係前番好多?
超級哥套到左

換落銅雀度

整體闊左

多謝A巴推介
超級哥套到左

換落銅雀度

整體闊左

多謝A巴推介

邊到買同幾錢
超級哥套到左

換落銅雀度

整體闊左

多謝A巴推介

邊到買同幾錢

都話好野黎!
唔小心試左dp x1
2.5天華線聽 好正

uv膠大法幫到你

401會唔會白化?
真心建議用uv膠+牙籤

二手機, 無所謂, 包咗碳纖膠紙, 淨番個窿.
下次用你呢個方法, 唔錯.

未上UV膠前可以咁頂住先
超級哥套到左

換落銅雀度

整體闊左

多謝A巴推介

邊到買同幾錢

都話好野黎!

淘仔都有,貴d咁解

淘仔都有,貴d咁解

YA 爬返文有巴打PO過

60蚊人仔一對

補充返我本來係用S SIZE SPINFIT帶成日都無唔舒服

聽日試下帶再包膠
岩岩入左隻zs5 買d咩可以令舊野戴得舒服d

你岩岩入左zs5
e個時候應該入zs6先岩喎

做咩唔入zs6?
btw,上面正討論緊耳膠-超級哥套

做咩唔入zs6?
btw,上面正討論緊耳膠-超級哥套

退款吧. 有6仔唔要? CONFIG 差好遠喎,
5仔係試驗品, 唔好買.
200 人仔 買 6 仔啦. 淘寶買 7天無理可換貨.

淘仔都有,貴d咁解

60蚊人仔一對

補充返我本來係用S SIZE SPINFIT帶成日都無唔舒服

聽日試下帶再包膠

佢一套係膠綿各一?見佢分類寫海綿套
同埋ZS5係咪買超套
想問zs6同埋senhrar隻1+2買咩size哥套?
哎買貴左zs6...

淘仔都有,貴d咁解

60蚊人仔一對

聽日試下帶再包膠

同埋ZS5係咪買超套

摸落似膠mix綿,

超哥係8搭,但個個人聽感唔到,

有d人可能未必鍾意睇下你試唔試,

我帶慣s size 唔一定要跟我,

我見tb好多人都買m size,睇自己習慣

淘仔都有,貴d咁解

60蚊人仔一對

聽日試下帶再包膠

同埋ZS5係咪買超套

摸落似膠mix綿,

超哥係8搭,但個個人聽感唔到,

有d人可能未必鍾意睇下你試唔試,

我帶慣s size 唔一定要跟我,

我見tb好多人都買m size,睇自己習慣

會唔會好快又要課金買過套
用綿用到有童年陰影

用綿用到有童年陰影

我都未用過綿,

當左先算,如果易爛我都係用返SF
https://www.bilibili.com/video/av14210619/
老忠LZ-a4耳機怎麼樣老忠LZ-a4評測

你地買幾老忠. 可以聽聽意見. 可以唔同意.
可以飛去尾睇總結.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞