麥當勞獵人卡炎上!網紅收公關品「沒看動漫」還反嗆

424 回覆
191 Like 19 Dislike
肯定好快有d白痴女人攞去賣
呢啲肯定係籠裏雞作反,全部益自己友/指定公司旗下youtuber。
咁又真係唔關個KOL事嘅
要屌就屌麥當勞個marketing
同埋麥當勞個Agency

諗返起香港當年PS5
又係寄咗俾啲完全唔關事嘅KOL
但係真正嗰班玩家就買唔到
我唔係台仔, 求其點都點撚到 老爹 余渣 shin 孫沁岳
懷疑條女含咗麥當奴叔叔撚
要拎嚟比應該係ps5
當年個個屌sony 亂咁派機
最後咪個個仆住去抽機
其實比曬兩邊都唔會攪到咁
點解唔係追擊麥當勞
佢個開箱同啲回覆係抵屌喎. 好似佢咁講唔係佢條仔有興趣抽黎送左出去就咩問題都無. 拍得開箱正常小小已經唔會得罪人. 佢由頭到尾個態度都好輕飄飄.
睇就咁睇啲卡係要加錢抽,唔係就咁食個餐就有
角色卡唔同毛公仔之類,好似chiikawa冇睇過都可以靠design賣product,會真金白銀俾錢抽卡都係真fans
結果正常唔會影響老麥食物銷量,只會影響活動本身,咁作為單一活動嘅PR黎講都係失敗
PS5 係因為有得炒啫
你以為係自用?

況且同依家香港樓一樣
有啲一期一百伙都無
做到好多人搶咁
實際樓市好咩?

你根本比較唔到有幾多人因為咁無買

Ubisoft 隻垃圾都有一百萬銷量架
你都可以話有一百萬隻狗衝
聽落無問題
不過事實係要千萬銷量先回到本
你掉轉左,廿年前就真係多人唔care
依家有幾可會聽到人講卡通
正常做動漫緊係搵返動漫個堆kol
就好似化妝品都係搵女唔會搵毒撚promo啦
好彩香港無, 唔係一齊屌
新式呃飯食行業-PR/marketing
本身麥當勞PR on9已經出事 不過我覺得都仲救到

點知條女火上加油 再用小號恥笑班獵人粉
動畫就動畫,漫畫就漫畫,動乜鳩漫
same
台灣人應該有骨氣過香港,罷買未成功過
最搞笑係我睇開既台灣YouTubers 入面,有個拍食野大胃王收到,有位講電話既收到,但我睇開講動漫既孫沁岳同多米多羅反而收唔到,多米仲出片屌,好好笑
當年送比do姐先R撚晒頭
呢啲公關品就係完全唔識個kol都會送,M記咁大間一次起馬送500個人,冇可能逐個斟,而且人地冇收錢,好多收完就算根本唔會拍片開箱

問題係佢鳩揀啲同動漫&食野完全冇關係嘅人嚟送
HUNTER 咁大 IP 洗撚果班唔關事唔知邊位既網紅去 PROMO 咩, 同發部 PS5 比劉馬車一樣... FB 求其出個 EVENT POST 已經都大把 FANS 自動波 LA.
老老竇竇,小薯茄咁多人睇,正常marketing都一定會送比佢地
唔通送比你咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞