麥當勞獵人卡炎上!網紅收公關品「沒看動漫」還反嗆

424 回覆
191 Like 19 Dislike
都唔知係咪個啲Marketing 課程嘅導師教
派一套都唔會隱藏卡都跟埋啦
依家其實已經冇晒驚喜
免費既野最貴

連藝人+youtuber 本身好鍾意hunter 既都收唔到
反而一個不知名既"kol"就有
睇下隱藏卡咩機率
如果難抽又有第二波炎上
肛!
FANS 唔洗咁嬲
連載日期1998年, 班友都未出世 不定期休刊,短則1 - 2 個月,長則超過 2 年 , 唔識唔出奇
acghk中文係咩
咁就派俾玩開動漫界既kol 實會出得好好睇睇咖啦 派俾個美妝既以為佢會好似比斯姬咁化?
pasta同 spaghetti既分別
如果香港麥記都搞
應該送俾邊啲名人明星網紅?
唔識唔緊要
唔好串柒柒咁咪得
只係事後補鑊都仲要限100個
送條毛咩本身hunter 都爆紅識既人都會去抽
一般嚟講日本野叫動畫Anime , 西方野叫卡通 Cartoon(e.g. 飛天小女警, 海棉寶寶)
不過就算歐美都會有Anime
本來諗住買定等game
抽極都抽唔到
好啦而家有大貨但係想玩啲game完全零聲氣

幫我慳返幾千
陳蕾囉
送唔緊要
送比D動漫KOL 起碼識貨 無咁嬲
送比班無睇過動漫 乜撚都唔識既做乜鳩
好多人仲要幫個女仔講好說話,話pr 同麥記唔啱,唔好鬧 悅

真心想幫佢就靜靜地算,過一排啲人就唔記得啦。

PR 錯係一會事,佢串柒柒話唔好咁認真又另一會事啦

證明檸檬係酸唔代表橙係甜嫁
咁chiikawa 叫動漫定卡通
真心想知
本來我覺得兩個叫法都ok
首先動你老母漫

《吉伊卡哇》(日語:ちいかわ)是由日本漫畫家長野創作的漫畫系列[2],副標題《這又小又可愛的傢伙》(日語:なんか小さくてかわいいやつ)。該系列自2020年1月起透過Twitter(X社群網站)進行連載,並由講談社出版成五冊的單行本。由動畫工房製作的電視動畫於2022年4月首播。

正確答案係一套動畫化過嘅漫畫
全台限量30萬包。每包內含四張隨機角色卡,整個系列收錄了《獵人》全篇章24款各式經典人物,更加碼1款極限量「隱藏版」。只要在聯名期間於麥當勞購買任一餐點,並加價89元,即可獲得。
台灣麥當勞獨家《HUNTER×HUNTER獵人》角色卡盲包來了!集結全篇章24+1款經典角色。10月23日起至11月12日(或售完為止),凡於餐廳或得來速購買任何食物(不含醬包及其他非單獨銷售產品),加價89元即可擁有台灣獨家推出「《獵人》角色盲卡包」,每包內含四張角色卡(款式隨機,恕不更換),全台限量300,000包;每筆消費限購20份
新地筒+20 包唔該
30萬包應該一手就冇晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞