麥當勞獵人卡炎上!網紅收公關品「沒看動漫」還反嗆

424 回覆
191 Like 19 Dislike
接job後唔做功課既咩
但另一方面麥當勞都有負責brief下人件野有咩特色 同想人地點拍架嘛
係咪懶到鱔稿都唔俾人
Thread係fb版連登
佢會share 個post比d獵人fans
無follow開班kol 都睇到 咪變左撩交嘈
公關品只係送
唔會要求做啲咩 如果佢地打卡就係bonus
通常唔關自己事只會擺埋一邊
係今次條女想show off索油索著火水
然後又用火水救火
好撚憎公司送野比kol 呢樣宣傳手法
潛台詞係我係知音人都冇份,d人咩都唔識就有

姐係毒撚對女神付出咁多冇得屌,MK對條女咁衰都可以當女神狗咁屌
想玩嘅死抽爛抽都無
一係就食炒
轉頭就送比班唔打機嘅垃圾
咁咪唔撚買囉
屌你個閪,依家啲公眾人物係無撚腦,以為無知同亂講嘢都係賣點係特色,仆你個街,你接收得人地嘅公關品,某程度上係工作嘅一部分,應該要認真啲
咁樣唔識 post出黎 仲大迴響 , 曲線廣告
原本想買,見到咁即blacklist
小薯茄觀眾起碼都係後生仔
你話佢地唔玩ps會玩任記 至少都叫做會打下機
咁當宣傳都叫合理
最撚on9係送比d完全唔打機既化妝kol

屌你老母 呢d拎左部機轉頭已經放上carousell賣
睇左joeman條片 佢過來人身份講

就係寄公關品無收錢

你出唔出po都得

今次最戇鳩就算要寄 寄比d網美做乜鳩

稍為篩選一下 唔洗搞成咁
幫Sony做KOL果間PR公司執柒咗佢啦
呢種戇鳩行銷真心要抵制
屌佢之後仲要抽水
柒左就深潛啦
連環圖 幾耐歷史 幾老都睇過公仔書
最on9 係送俾啲唔玩既人
然後想玩既買都買唔到

啲垃圾KOL收機拍條開箱片就冇再出

抽又抽唔撚到
即課steamdeck 而家好L開心 等特價game儲多過玩
送前問下就唔會咁啦
係幾唔專業,又要開箱但連主角係邊個都唔了解下先. 仲要用另一動畫角色去比較外表. 比人感覺好唔尊重. 佢套野最正個盒仲要無得買
最應該俾孫沁岳啦 真係fans
勁on9 呢d pr 貨點都唔會輪到你架啦佢比邊個都唔關你事你咁鐘意咪食炒價囉
當sample咁寄連鱔稿都冇既話
對唔住呢set卡同個case對marketing班友黎講真係dont give a fuck
寧得罪小人 莫得罪毒撚
想要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞