麥當勞獵人卡炎上!網紅收公關品「沒看動漫」還反嗆

424 回覆
191 Like 19 Dislike
做網紅但乜撚都唔洗識
仲要應份咁
動漫香港係指
動畫加漫畫
例如討論區既動漫區
漫就漫
動就動
卡通同動點分就留比高手
不過卡通一般指美國迪士尼個堆
佢可以唔出片
人哋都冇要佢出片
班marketing阿姐可能都無睇過hxh
有咩marketing既人咪俾咩網紅
咩豬閪都變女神
出片都唔緊要
點解要挑釁fans "小傑"who?
我都唔明有咩分別, 本來就係唔同年代的人的叫法, 係近年d on9 仔強行加d definition 落去d terms 度, 仲指責唔跟佢地個套的人
識玩就應該話呢班垃圾唔知咩嚟嘅就係第一round已經被淘汰嘅考生
依家啲人keep住屌收貨個班,有好幾個youtuber出片講都係marketing公司係無特別交代就寄左盒野黎
有喎,迪士尼卡通片
marketing公司有錯就班垃垃youtuber無錯?係邏輯呀你

佢哋唔係自己鳩出片洗比人屌,百幾二百人收到得個十令個比人屌,咪就係個十幾個亂鳩出片自製公關災難
第一,上面有KOL講過寄野比KOL之前會先聯絡你 要覆左先會寄
唔係佢地想寄就寄

第二,身為網紅唔識就唔好亂講野 你做下功課先再出post唔係KOL基本責任?

明知自己做開美妝又要貪埋做其他範疇既job 但又唔做功課就出
唔屌佢屌邊個
講咩擔心收左唔出post無下次 你做到咁撚hea又炎上就真係無下次喇
咁個責任就推返落九巴啦

同埋唔覆就寄到過去 想問下地址資料係盜用?
上得網多 係到玩 who.jpg

點知佢唔做功課揀中個主角(大岡)
重要HXH算係出名大IP

佢搵HXH d路人講who都無咁大反應
d pr on9
佢地根本唔明 想要既人覺得係寶
唔想要既人就只係廢紙

呢d 唔係咩值錢野
但對某d 人黎講就係要用好多錢都未必我到既野
好似課金抽蛋咁
好多人課金個量貴過部電話十幾倍
一般講卡通片就會諗起兒童向既動畫

老一輩就卡通代表哂所有野
前排Seed上電影走左去睇 都比上一輩講去睇卡通片
單機啦 傻閪
獵人fans數量多撚到傻
動漫而家指動畫
又係大陸西帶過黎, 台灣仔又照跟
香港早十零年都開始有人跟
就差唔多個個都講動漫了
成單野最大問題係個盒
因為版權定錢問題, 幾百個限量盒派左最少2百幾個比d唔識既人
想抽都起碼少2百幾個
如果冇左個盒, 純粹係得card, 就冇咁大件事
得你跟
呢度都冇人跟過
卡都有張限量隱藏大岡 每人有一張
即係條臭閪未高中畢業就整容 好撚癲
佢啲臭閪格事件 網民幫佢上水
你支那仔咪動漫當動畫囉
日本嘅一律動漫 其他一律卡通動畫乜柒都好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞