麥當勞獵人卡炎上!網紅收公關品「沒看動漫」還反嗆

424 回覆
191 Like 19 Dislike
比多米多羅搞下笑仲好真係
講真真係見唔少女買hxh漫畫
唔識還唔識
做人無公關咪食得屎
唔知屌乜,咁我屌你老母又點
咁快跪
其實最大問題係有個台佬youtuber講左
係個剥離感

你想d fans搶購你d野
但係都未開波就送俾d完全唔撚識嘅人
都算
仲要想當垃圾咁玩反差萌「唉我都唔識」,想等條仔話佢

最仆街就係嗰個箱係有錢都買唔到
佢一開波拎出黎抽俾fans已經唔同晒啦
請問應該點分?
90年代初係叫開卡通喎。
台仔咁撚廢
香港都係咁
成日送埋畀啲濕鳩kol
請指教係點分卡通,動漫,動畫,漫畫
係咪 mutually exclusive ?
睇另一個台仔YouTuber 講
人地送禮之前係send 左封信黎問你要唔要先
因為係pr gift 無俾錢,所以只係<希望>收到可以岀個story 之類宣傳下就得
咁條女一開始就可以揀唔收啦
就算收完唔識獵人,你都可以唔岀story 咪當無收過囉
而家又要踩人份野,俾人屌完仲要搶口駁嘴好唔稀罕咁
呢啲KOL 咁無職業道德係好應該收皮的

https://youtu.be/HyVbKErusr8?si=jHJXQ1e8xdZSGGNZ
同宜家香港玩真性情一樣
因為炎上都係提升知名度既手段
而家咪多左好多人知道呢件垃圾網紅
道歉都冇用啦 大把人可以取代
佢呢行基本上衰一次已經唔會再有人搵佢合作
老奉要睇過hunter?
人地公司免費送嘢黎你唔出片你估下以後仲有無job?
低能仔你識唔識分動畫同漫畫
香港有冇
唔係一定要睇過hunter, 甚至唔識都無問題
私底下點講都OK, 但拍片, 影相放上網, 點都要交戲

你都識講收公關品無出片怕無JOB
咁應該知道佢地個定位, 有D乜野應該要講, 有D乜唔應該講
佢仲話個箱數量所以冇得直接買得抽
屌你佢仲拎左至少200個派比人
少上加少
未整容嘅俾你屌
唔識無問題
問題在於你又要出post呃流量 又要唔做好功課
咪自己申請搏屌

你唔識但做好基本介紹叫咪唔會屌埋條女囉
由呢件事睇得出大部份人都係戇撚鳩
事後咪又係搶住買
有幾多真係因為呢件事唔買ps5
咁咪就係九巴marketing問題,om9個位係邊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞