麥當勞獵人卡炎上!網紅收公關品「沒看動漫」還反嗆

424 回覆
191 Like 19 Dislike
係咁架啦
上年yoasobi黎香港本身都好嬲9唔搭8揾小薯茄訪問
只可以怨自己冇知名度 係社會上no stake
嬲都冇用
一定要出左事先有價值?咁低質既想法,同大劣偷工減料一樣
你睇返自己呢個類比例子有無覺得自己有少少on9
公關品,唔係業配,冇錢收唔算係job
d 人連接job 同公關品都唔分就鳩up
阿先快撚到 件事好似一兩日前先發生
見到d台譯咩小傑都唔開胃
幾好笑,有個cos 冨樫
連登仔係咁自己唔鐘意嘅野就係垃圾
又咁講, 做得呢啲幫人promo既,
最少都做少少研究唔係一下子就出條片
公關災難就係呢啲人做出黎
都係個句,班網紅冇收麥當勞錢,佢冇義務去了解公關品,依家被人屌個啲本身係美妝網紅,話唔識其實好正常,佢channel本身受眾都唔係動漫迷。

其實代入返香港,你當如果九巴出部復刻版熱狗模型然後發公關品畀香港頭50既youtube channel,即係包括好似emi wong coffee呢啲 然後畀班巴膠炎上,成件事就會覺得其實好撚on9。
我要屌撚死佢

講真佢地唔做功課就出post根本抵屌
當係普通brand宣傳咩
HXH都唔止得毒撚識啦 女人都會睇
重要咁出名既IP

真心無撚腦
你up咩鳩
偷咩工減咩料
依家只係想pr搵d圖圈外人炒作下吸下人氣
成班眼紅毒撚得不到係到糟
果女kol咁串比人燒我都明
反而男既講卡通都比人屌好似有d亂屌
依個係點?
本身買左?
唔識唔緊要 可以選擇唔po 當無收過
選擇得po就係工作 作為KOL屌自己個客都幾癲
我正想講!!!!!!!!!!!!!!
好撚想要呀屌,香港會唔會有?
M記公關 ON9, 條女又 ON9 . ON9 X ON9
(點解佢唔問吓自己其他"網紅"一樣唔識但 D 漫迷都只係不滿, 佢自已就比人小到火燒身咁.)
唔會, 香港以前係做過 PK MON 同 HELLO KITTY. 但係好似只係印公仔上 D 包裝度, 無咭無 PRODUCT (無記錯的話)
佢個問題係咪唔識呀?
佢個問題係講啲野辣㷫fans呀
佢話個盒好似冇得賣
咁多人嬲都正路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞