[PS5/XBOX/PC]龍珠Sparking! ZERO集中討論區 #3

667 回覆
3 Like 0 Dislike
為甚麼比古洛是超比超藍更強的呢?
Z布始終在S布之下嗎?
吉連最後個關 if線 好撚on9

要去返 第一關調選擇 ,調完再去打最尾

先解決到
我出招畀CPU擋哂
CPU出招我就食哂
格鬥係咁架啦 重複又重複 唔鍾意pvp 係好快封game
追襲交換真係撳到咩?撳極都冇反應
sf6我玩咗年幾都仲覺得好好玩
轉個角又唔同玩法

呢隻真係稱唔上格鬥game
就算換個角色個核心都係閃閃閃格格格
殘像拳
我連玩劇情都享受唔到…
D電腦有霸體,d反擊掣又撳極都唔識反咁,if線又難開
唔知隻game想點
練幾下就閃到
聽聲按r1易過睇到先按r1
嘩,用 dp7不如用dp6 角?
唔該晒巴打
劇場版悟飯
咁街霸6換個角色 核心都係一樣 你Parry我 我Parry你 ,訓底 就用氣壓起身 ,鬥背書玩確反
咁都要練combo嘅入門門檻街霸6高好多

呢隻龍珠我只可以講高不成低不就fans向game通病

if故事做唔足,係黑悟飯呢下過癮之外唔算有原創,xv2拿迪斯立巴都可以變超1
出得if劇情應該出多d呢類嚟玩

戰鬥系統係個底本身有問題
改到點進化都係個擺脫唔到基底問題
xv1,2 卡卡洛特同呢隻個系統基底係一樣
當然今次sparking zero係on top加咗多d嘢上去係好咗

同埋pvp得1打1真係冇咁好玩反
而xv2圍愀真係過癮d
所以1v1 冇咁好玩反 ,係咪自己技術問題
輕鬆過晒if算唔算技術有問題?
起碼閃到3,4下電腦接唔到先
上網同人打算啦 根本兩個世界

呢隻已經主力pvp , 硬係有人當佢rpg咁比較 冇乜冇乜唔有趣
PVP有啲角色係咪有預設buff, 極意悟空係咪識自動擋,打咩位都擋晒

有啲又識得出技上sparking, 唔知點應對
師兄閱讀障礙?
有if故事模式唔俾人講個if做得唔夠好?
過個戰鬥系統麻麻地又關r唔rpg事?
有講過一句係關遊戲類型事?
玩多陣有啲失望 打擊感真係太無feel
特登開隻ps2版對比返
好在有得退款
以前隻超宇宙打落去都實在過呢隻
我係咪有講過因為呢隻龍珠冇升級系統所以唔好玩而我自己唔知?
唔係點解話我當rpg game嚟比較?
鍾意玩就玩 咁傾1001 都未傾完

真係懶得咁傾落去 ,根本唔同玩法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞