[PS5/XBOX/PC]龍珠Sparking! ZERO集中討論區 #3

667 回覆
3 Like 0 Dislike
想問問普拳(正方)之後點樣大力踢向上彈飛對手? 我普拳後㩒上三角踢 但好細力咁
X+口
龍珠許願換咩最好?
大杜if打比達魔童悟飯要幾快?
已經開sparking好快咁大都係開唔到if
懷疑唔可以放超必?
超必動畫太耐
我唔用招超必 齋用極限光流
呢關真係打到手都爛
錢應該係最好
稱號得個睇字 服飾可以自己買
功能道具除咗頸圈之外全部跟Level解鎖
人物20lv解哂兩隻 仲要唔貴
第一隻最難打既
正方 按耐小小 ,變蓄力攻擊
去搵魔童補習 ,學到9成技巧

搖擺同派生技 教學唔夠詳細,人人唔同
呢個都係方法 但好似唔夠快 驚有機會被人斷
昨晚玩比達篇IF, 佢冇變魔人, 殺左布歐之後同悟空打一次天下第一武術大會, 果關只俾你用拳腳打, 真係考驗你基本功, 打到好辛苦
嗰關好玩
暫時最辛苦係打基紐特戰隊
話哂都玩左差唔多一百粒鐘 全成就埋 打Rank都仲係比人打到仆街
想問係邊一關?
我到依家都唔係好睇得明佢傳記啲分支線到底有冇開
我打哂全個悟空傳記,但又冇ending出又未有吉連傳記
但我又check過應該打哂全部關
潛飯power up完都係潛飯 打黑悟飯時 再power up 繼續都係潛飯
去返揀角色篇章個位睇
右上角有金角即係全部爆哂
可能潛少啲同潛多啲嘅分別
轉氣場顏色我覺得OK嘅 好似初兆咁轉氣場同眼已經好型
昨晚玩比達篇IF, 佢冇變魔人, 殺左布歐之後同悟空打一次天下第一武術大會, 果關只俾你用拳腳打, 真係考驗你基本功, 打到好辛苦
想問係邊一關?
我到依家都唔係好睇得明佢傳記啲分支線到底有冇開
我打哂全個悟空傳記,但又冇ending出又未有吉連傳記
但我又check過應該打哂全部關
去返揀角色篇章個位睇
右上角有金龍即係全部爆哂
寧願佢if線 獸飯打黑飯 但dlc又要25年先出
想佢岀未來飯if打贏1718號
但比達個段劇情點解冇的揀唔洗腦變魔人,搞到去唔到分支
要前一段扣得少血打殘小杜

文傳話本攻略書應該唔出港譯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞