[PS5/XBOX/PC]龍珠Sparking! ZERO集中討論區 #3

667 回覆
3 Like 0 Dislike
解決到了師兄!!唔該哂
真正的強大個解決方法係 -> 去返一開始個到揀看看情況 -> 直接去尾關速殺三條友 -> 就出到了!!!!!!!!!!
全能提升果個膠囊邊度有得拎?商店唔見有得買
師兄 咁樣就出到金龍盃?
係,全部嘢做齊
跟住我頭先用上面個方法就OK
Thankss! 今晚試試
唔知豪華版係咪
我終極版買本身背包就有
成隻game最煩係呢個位 點估到3個條件
最好啦 超藍悟空廢撚到on9
真係Kam,最癲係佢搞到好似Bug Bug地咁
想學識玩 真係同人玩pvp係最快
我由d級開始就俾一個Nero 2 tw既a級玩家sm 輸左快20場先贏一次

但睇佢動作好多啟發點玩係勁 我都玩短combo 唔追求鳩打落去 越短越難破你

佢教識我 打底人後 唔出大技 就去短距離 未到近身位 用蓄力去prefect timing 閃身打飛人係咁打 呢招夠我由c級屈到上a級
npc 大約水平係d3-d1左右水平既玩家
好多c級玩家已經好q勁 唔係早期快d升上去rank 真係有d難打上去 開始d人會用強勢角色 龜仙 19號 威洛博士 彌太郎 力高 布羅尼(舊) 見到都想作嘔既dp戰隊

最仆街既係 條友又真係玩得幾勁下
DP組隊有那些推薦隊伍嗎
玩完訓練先知有咁多操作
一開波入去上下左右出拳出波閃以為咁撚簡單,再玩多幾關好難玩,卡關玩下訓練真係大開眼界
依家仲打緊情節戰鬥拎角色
有時想練下啲反擊都特登唔開sparking 試吓打唔打得贏
想拎多啲角先打pvp
幾時搞返個連登武術大會
合體有少少著數既 撐到4個skill point
如果對技術有返咁上下 gt悟空 加 超4比達
或者 後期悟空加後期比達
兩個d特技勁

我識一條仆街 每次合完體後佢就換基紐出後換鳩我身體 好鬼頂癮

我自己最新dp戰隊 19號 龜仙人 加main角色 彌太郎 打尾 超作嘔打法

19號個霸體完封3dp樓下所有角色 最重點係咁邊打邊捉吸血回mp 我當自己係5條血角色咁用

我最近研究緊邪念波 真係幾勁下 想加個邪念波入隊
我玩pc 好似冇跨平台打
打到好撚攰
謝謝心得 有沒有布羅利的隊推薦?
逐下撳前+口,推實上狂撳口係撳唔出超級反擊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞