[PS5/XBOX/PC]龍珠Sparking! ZERO集中討論區 #3

667 回覆
3 Like 0 Dislike
龍珠選擇又唔係話多 好難講值唔值
不過你唔急 等特價都得
打PVP打得多,會有龍珠嗰啲互嘔嘅感覺同埋個戰鬥好睇好多,如果只打劇情,你個打法技巧應該都會無乜大進展

呢隻game係睇高手對打都會有少少抖唔到氣嘅感覺
休閒玩咪武道會打電腦,唔洗用腦都贏到
想問下R1 閃身(高速閃避)
係人哋出擊飛系攻擊先可以用到?定係普通攻擊都可以對應到架?

如果普通攻擊都可以出到閃身
諗住曬多啲時間練
同埋想問對波嘅時候
嗰個系統係要鬥連打定係等條bar去到某個位先禁去儲力?
好撚後悔買咗 依家想退款
未試過玩隻遊戲 頭幾關打隻比達猩猩 已經打到燥
係時候要練下超反, 下下都Z反擊會用曬啲氣
這2招的確幾型仔
飛高拉距離 佢會戇尻尻企起到LOCK唔到你
第一次接觸依個系列,估唔到打故事已經被電腦打到懷疑人生 電腦識得狂閃 打背脊我完全唔識解 老屈成條血
想問比達篇故事只係去到布歐篇就完?
L2 + 按實三角
搵魔童叔叔練下反應
同比魯斯金菲利隻揪,力之大會完全冇
其他IF線有相似重複內容
想問白金獎杯駛唔駛完成維斯或全王所有任務?
我係之前自稱手殘撚,好似玩熟咗好好多
今晚打左幾場好好玩既對打 多謝兩位巴打 係爽既
隻驚既動作優化/平衡 ,將會影響值唔值得長玩

多影殘像拳 太屈 開招冇停頓位 , 以前rb2 可以用氣功波磨到對方冇哂 超級殘像拳,
zero冇左呢招破解。

互閃之間要加啲停頓俾對方猜/用氣取消互閃,依家互閃到好冇意思個節奏冇變。

普通派生技 受擊可以正面直接防禦 ,咁派生黎做乜,我又唔係蓄力攻擊 咁都可以防

仙豆流/ rank 角色來來去去個幾個,咁多角色真係多鳩魚

呢招一定要 大力屌 俾人上+三角形 ,唔可以用O 立返正個人 ,on99直接由天空跌到落地面撳乜都冇用,已經俾人儲好多氣/開技

最後屌撚哂個啲提前玩demo既youtuber ,完全係垃圾 ,都唔知有冇俾正確 遊戲建議

屌你老母

唔係打開pvp 唔洗回 ,有玩online 先會明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞