[PS5/XBOX/PC]龍珠Sparking! ZERO集中討論區 #3

667 回覆
3 Like 0 Dislike
上之打dp battle有隊用極意初兆同比古洛,勁難打
要追住黎打,一失手就比佢地入mode開大
呢隻game 個平衡性一定唔使太高期望,
一來太多角色,本身就難做平衡;
二來本身隻game 定位就唔係太競技性...

你睇下之前隻龍珠Fighter Z 就係想打電競市場,個平衡度先叫好少少,不過一樣比合體俠搞到失衡
製作人講明勁嘅勁, 唔會平衡
而家一街彌次郎,龜仙人咪算有 cheap 角參與, 唔止班合體
其實唔同catagory ge
sparking zero都係偏單機多D.
不過個pvp好似比想像中有深度同觀賞性,
唔知有無機會balance下入esport.
單機?
大杜打比達 魔童 悟飯
完全if唔到
垃圾設計
已經打得好快
好睇運氣 呢關係越打越燥
好簡單就瘋狂開大打
技能動畫好似唔計時間
打唔中就即刻重新打過,唔好浪費時間
基本上有一次唔中都係難成功
除非你技術好,唔洗靠開大打
正常版係跟同crowdin入面譯法嘅一致
喜好版係我改咗少少自用嘅,不過順便放埋上去,入面都寫咗改過乜
Okthx巴打
Cls mod直接可以俾人用
技能動畫好似都計
我第一次打下下都大技車落去,超快打完都fail
最後係用sparking純格鬥打左好多次之後過到
其實有懷疑過佢個快速通關有無寫錯
呢隻game做得唔平衡真係最好選擇
如果望住超三同培植人打成平手呢啲真係會出戲
玩緊魔童 vs 17 + cell 嗰關
上網睇有啲人話已經打得超快都唔得
有人話要 trigger 某啲對白出黎先得 ...
打成平手 X
技術唔好 O

佢係睇對白 你見佢講講下嘢突然靜咗一段時間
嗰段時間已經係最後機會 再講就要Re
有冇人係成功search到呢個custom 我入咗id佢話搵唔到
要打好快,一叫17快d走就會失敗
終於打曬所有情節
可以玩自訂
應該全人物左,發現GT少杜、Z巴達克、第六宇宙機械人、小熊維尼、第三宇宙警察等等常見角色都係冇...
DLC係superhero其實咪又係斯路、獸飯、橙魔童同伽碼1號2號
角色比想像中少PS2果陣係比角色數震撼到
Z巴達古可以喺巴達古果度轉skin
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞