[PS5/XBOX/PC]龍珠Sparking! ZERO集中討論區 #3

667 回覆
3 Like 0 Dislike
冇錯
官方譯名黎講,格古達同比古洛係同一個人

耳環合體
格古達(文化傳信出版社單行本)
比古洛(文化傳信出版社完全版及全彩版、TVB電視台)

跳舞合體
格比達(文化傳信出版社劇場版彩漫、TVB電視台)
悟達(文化傳信出版社超畫集)

睇譯名龍珠小站最準
比達條線咁撚短
最緊要內容夠

大杜條if線 係咁重複 超悶

菲利if線又係 分4個隊 但內容冇分別
師兄可唔可以順路fix埋 比達招終極衝擊
招技係改咗叫極限光流 但出招嗰陣仲係終極衝擊
必定收費項目 sparking mode 波波波之後開大 所以人地波個陣唔好擋, 一定要避
可能要用高低差, 一係rush盡佢個sparking
其實打比達嗰招手臂原來又係擋唔到
裝粒半氣, 2格出, 又屈到爆
已經update咗,順便譯埋超級比達相關嘅對白
唔打PvP樂趣係咪少一半
冇咁襟玩
打故事悶啲唔PvP可以玩住自訂戰鬥先囉
PS2果陣俾人虐到懷疑人生
睇人直播啲回憶返哂黎就唔想打
好想玩 rb2進攻節奏+ zero 防守系統結合既龍珠game

rb2 都仲有 防禦小絕 ,zero 消失哂

金屬古拉 以前成日用 ,係zero 冇得集氣 真係r哂頭 ,啲技仲要唔靚

第2張防禦小絕真係好正

我覺得反而相反 只玩pvp樂趣少一半
今集個自定義咁過癮
而且pvp 打幾場好攰只打pvp唔太耐玩
我遲下玩pvp 都係為左白金,比較鐘意發掘下入面奇怪野,例如鑑賞角色介紹,會有3個女人講解,內容有d幾有趣
呢隻game 有攻略書,想買本,日文都可以
pvp打50場 包你夠實力剷平成個劇情mode
完美制衡 你會發現 npc 個反擊 真係好套路化 d 中階玩家已經on9地勁
想等港譯先買
苦等電子書版本...
唔好意思 DC Group 係邊?
除左PvP其他都會玩
但係如果唔想打PvP想休閒玩係咪唔值得買
買左卡卡洛特都未得閒玩
諗住 主玩故事既 直接放棄/ 等折扣先入手

故事完全唔精彩,但線上pvp絕對好玩 炒人3局好撚正

俾人炒3局 好唔爽 冇得覆桌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞