[PS5/XBOX/PC]龍珠Sparking! ZERO集中討論區 #3

661 回覆
3 Like 0 Dislike

《龍珠Z Sparking!》系列是始於 2005 年所發售的《龍珠》改編動作格鬥遊戲。玩家能操作原作中知名且熟悉的角色如悟空、比達等,在擁有獨特世界觀的龍珠世界裡施展華麗招式和爽快戰鬥。
《龍珠 電光炸裂!ZERO》將會帶來全新進化,精緻的場景和還原的特效,無一不讓玩家深陷最愛的龍珠世界當中!由《Sparking》系列原作的製作工作室Spike Chunsoft開發,《龍珠 電光炸裂!ZERO》駕馭Unreal Engine 5的力量並將競技場大亂鬥的遊玩體驗和功能推向極限。

驚天動地。掌控《龍珠》歷來最強鬥士的破壞性力量!
採用《Sparking》系列傳奇玩法並再進化,《龍珠 電光炸裂!ZERO》擁有超多可玩角色,每個皆具備招牌能力、變身和技巧。釋放內在的格鬥精神,在競技場一決勝負,場地會隨著對決崩壞並回應您的力量。
參與熱血的高速3D戰鬥,忠實還原動漫和電玩遊戲系列中,令人驚嘆的視覺效果和擬真戰鬥動作,如龜波氣功、突進攻擊、瞬間轉移、足以毀滅星球的大絕招等經典招式。

基本182角色

特典角色:[DAIMA] 孫悟空(Mini)

最新PV: https://youtu.be/gL6Mx6bHnPc?si=e68GfQVyZ9oQ0eGU

官網: https://dbsz.bn-ent.net/
Dc group: https://discord.gg/ReB7FJvjM5
多謝cataholic巴打整嘅港譯

悟空第二個黑悟空if好撚難打
想問下個人化啲裝係咪唔影響故事模式既人?
我用左個開場加一氣入到game唔見有
唔影響
ps5嚟?
點裝
睇readme
洗唔洗喺po頭整番啲簡單問答成日見到有人話故事難打同埋劇情ppt失望,應該要同呢啲人講想玩劇情翻去玩卡卡洛特
留名
其實係 見到琴晚仲有人提緊
如果可以改到技能就好 唔係太鍾意用自爆技
卡卡洛特最為人詬病嘅位置就係個戰鬥系統 然後出面一堆人話卡卡洛特戰鬥易, 梗係易啦個戰鬥系統都冇深度
小怪有霸體
lm
點解買左$999 pack 故事mode 都唔識播歌?
重點,好唔好玩
有無人PS5版打 PVP 淨係連到香港人房,一連其他國家人開既房就入唔到?
去到娜美星先有
翻譯到咩程度
得角色名 ?
定係故事個啲文字都翻譯咗 ?
係全部戰鬥開場都霸體
我玩咗一個chapter 除咗名, 好多故事文字對白都有譯
而家都只係初版 已經一直有改進緊
PC
會唔會突然跑錯誤出黎 ?
技能爆滿spanking都幾煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞