[PS5/XBOX/PC]龍珠Sparking! ZERO集中討論區 #3

667 回覆
3 Like 0 Dislike
PC真香
Thanks巴打,不過我等完佢地講完晒所有嘢,都要打到龜仙人無血(但未死)先完到嗰關
如果唔係都係繼續要打落去,一係被佢打死
然後完咗關之後都係隻兔仔踢佢落台,完全唔明有咩條件先過到
打到燥咗,隻龜仙人又好戰又難打
係唯一見到中咗萬國驚天掌之後有一句唔同既對話,其他都無咩分別
悟空篇打黃金菲利已經打到好快,
對白都未講完打到得一滴血都開唔到支線
但最尾個關都冇分別?
Pc 改完仲可以玩online

其實會唔會封
PC版完勝
都係無分別
打過2次都係行咗打贏龜仙人路線
我試過由頭玩過上面條線,都係一樣
卡咗幾日,打咗超過6次條線都係一樣,爭呢個if打唔到
放棄算
Anyway, Thanks 巴打
我睇返攻略話 前一關要揀埋打女大波先得
呢個mod就唔知 但係so far我改嗰啲角色mod 到照打到online
我琴日都係咁 但係我由頭選舉上面路線重打又得左
可能改回一半?
但仙豆設定係HP全回喎
仲以為官方出
明明meteor也有的
不知道其他角色平衡會不會有...
可能改次數會好啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞