Ubisoft高層: 你哋無做錯到!民意喺我哋嗰邊!

449 回覆
277 Like 11 Dislike
罷買 唔買就得
唔買你ubi game咪得
理得你鍾意將流心爛屎收係d屎入面
反正一定會遠離

以為自己好撚有計
算撚數啦
而家歐美一線大廠全部都俾華爾街猶太佬用錢控制晒
未來10年想玩好驚都係留意返二三線開發商同埋indie好過
https://www.ubisoft.com/en-us/company/careers/interns-graduates/develop-at-ubisoft

ELIGIBILITY CRITERIA

To be eligible you must :

Identify as a woman or a non-binary individual
華爾街仲有招賤招
你二三線唔夠政確,就叫Visa、Mastercard斷你交易渠道,要信用卡畀錢就要DEI
法國同加拿大都有大水喉射住,收皮冇咁易
日本咁多忍者故事都搵個黑人 除左on9都唔知講乜
鐘意搵黑人做過非洲版咪得
所以以後永不預購
未見有信得過嘅人玩
我都唔會俾錢🤌🏻
如果有隻game 掉轉係亞裔/白人 斬殺返黑人,應該會好賣
叫信用卡公司出手真係勁撚狗
完全係隻手遮天
嗰鑊係當時有內部頂唔撚順一次過爆晒成個故仔出嚟希望少啲人中伏,真係勇士
人乜鬼生贏家,我做緊間公司啱啱星期五先裁員,話俾唔起錢裁走4個高層,都唔知仲可以做幾耐
Ub執笠算啦 隻隻Game啲任務都重重複複
最撚嘔心就係成日屌人文化挪用,結果就成個日本文化拎左去比黑人用亞洲人根本就係食物鏈最低層
但生意唔係你嗰度呢
人地錢多可以燒錢整隻垃圾出黎咪由佢囉
反正我係唔會買
更加唔好提ubi d game勁唔保值
出得一個月就特價
建議就算要買都唔好衝首發
民意係我地個邊
有幾多左膠會打機先得架
有著大量女性角色和百合情節

你以為好正 可以睇2個靚女做愛
結果係迫你睇2個肥婆/TB做愛
真, ubishit千祈唔好死, 好似gfw 一樣困住班人咁唔好放出黎最好
一放出黎冇人分到邊個忠邊個奸
又係連登仔既偶像猶太人猶粉preorder左AC shadow未?
Abbey
仲要2個都係黑人 仲要特登整到勁醜
依啲百合大鑊過gay
最搞笑連登仔呢頭屌左膠DEI轉頭又撐以色列
明明兩邊都係猶太人發功
原來係為左迎合BLM 黑人真係有特權
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞