Ubisoft高層: 你哋無做錯到!民意喺我哋嗰邊!

449 回覆
277 Like 11 Dislike
DEI = Destroy Entire Industry
最後個段
許多遊戲公司都知道玩家門2帶來的影響和現在的風向,但他們並不打算更改自己的方針,絕大多數的公司依然選擇擁抱DEI,更糟的是他們將會故意在行銷上隱瞞自己是政確覺醒遊戲,當玩家購買遊戲玩到一個段落後發現「欸等等這遊戲偷渡政確啊」時已經來不及退款了。爆料者表示自己非常確定這一點,我們未來在買遊戲時可能都得進行宛如4D西洋棋一般的腦力激盪了。

即係學tlou2,連預告片都係假,等人買完先算
你當係宗教信仰就ok,搞手求打個和嚟傳到福音就已經係贏咗,隻政確特攻只係蝕得太甘所以衰咗,之後要用啲策略嚟繼續sell
資本主義可愛既地方就係消費者有權選擇埋唔埋單 班有錢佬咪繼續咁樣做 最多蝕到破產睇下大股東會有咩反應
千祈唔好轉返做日本人 想睇黑鬼屠殺架仔
不過呢隻只要好玩
就真係影響不大
日本鬼佬驚市場好細
歐美 buy就贏
收埋dei野又點
你間公司會改名?
其實好正常
你唔好當佢地係純商業目的既組織
擺明係有propaganda 咁去做
差在意識形態背後金主係咩人

中國間碟都識隱藏
佢地咁樣奶完野 以後咪好似香港人返工咁 唔開名講公司講是非

以後一係就玩第一水 賭有冇dei
一係就接受劇透 等人爆料
即係佢哋知道點整隻game 先多人鐘意但死都唔整
Fine
拒絕preorder
白老鼠試完冇事先買
點解你會覺得歐美BUY
快啲出返隻槍game係當街亂槍掃射力架
最後個段咪TLOU2
啲玩玩下先屌哂鬼
笑撚咗出聲真係好撚有自信
無啦 左派風氣已經係歐美改變唔到既事實黎
玩中日韓台廠game
刺客系列用日本做主題本身有一定叫座率
搞得好啲可以賺一筆
而家搞到咁真係花式炒車
其實明顯背後有人推動緊東升西降
呢啲垃圾game公司執哂後
我地又係最大贏家
點解冇community 集資黎幫舊團隊
佢地目的唔係想人買game,佢地想成個業界剷起,再重新整個佢地認為啱嘅業界出嚟.
政治正確就更加應該用返日本人做主角
黑人唔係問題,但塞個黑人入去亞洲做乜鳩?而家咁做反而係歧視亞洲人。
你要用黑人咪將個故仔設返去非洲囉,好簡單
- 許多遊戲公司都知道玩家門2帶來的影響和現在的風向,但他們並不打算更改自己的方針,絕大多數的公司依然選擇擁抱DEI,更糟的是他們將會故意在行銷上隱瞞自己是政確覺醒遊戲,當玩家購買遊戲玩到一個段落後發現「欸等等這遊戲偷渡政確啊」時已經來不及退款了。爆料者表示自己非常確定這一點,我們未來在買遊戲時可能都得進行宛如4D西洋棋一般的腦力激盪了。

好似mib咁好到去到中間先發覺又唔係唔得
tlou2 個條預告片最後有冇人告佢欺詐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞