Ubisoft高層: 你哋無做錯到!民意喺我哋嗰邊!

449 回覆
277 Like 11 Dislike
其實以前AC係不嬲都唔錯,就算多bug起碼嗰個故事同埋古典城市還原呢兩點做得好好

DEI滲入之後破壞咗故事結構令到呢個系列失去吸引力
二月喺美國係Black History Month
到時Ubi仲唔攞正牌屌晒你哋班hater係racist?
記住一樣唔好買!
見到個女人都想嘔

日本仔同亞洲廠真係多謝晒
近幾年已經打返上嚟
就睇你哋班傻膠出堆垃圾
日本廠哩邊用低成本少少都做到成績
出多幾隻呢啲DEI game啦,反正後面有咁大條水喉照住
唔該唔好放你果萬八隻左膠員工出社會就得
隻 game 喺日本都唔知賣唔賣到,就算賣得,應該冇人買

洗眼
UBI又嬴
玩家又輸
win
歐美 indie games好多都好正常
唔一定要玩大廠或者3A games
HBO又救左佢
Ubisoft詳細究竟攞咗乜嘢funding我唔太清楚
但同我傾果位Ubisoft HR話,齋係出糧果度嘅稅務優惠已經好大條數
諗吓,佢哋公司有幾多人,我當公司有三分之一嘅人頭都有稅務優惠
果條數都已經唔係賣幾千隻game嘅價錢
我都唔撚明
game從來無限量供應,預咩購
我算好彩,公司嘅人唔係咁理Woke唔Woke
公司一定有支持LGBTQ+嘅Policy,而家幾乎係加拿大法例嚟
正如一做公司Townhall Meeting,第一句法例規定要多謝原住民土地
加拿大好多呢類門面嘢,成個社會政確氣氛係你唔做就批鬥同犯法
有好多支持呢d嘢嘅人覺得冇問題,好應該,甚至好自豪
但真心,唔care嘅人佔大多數,只係冇人敢講唔care,否則都係被批鬥
使乜搞咁多啫,執柒咗佢啦快啲
唔關woke唔woke事
呢樣係美國教育風氣教到d學生咁
唔搞大名就會變第二個concord
依家見到UBI呢個名都有少少心驚 ,
拎極大既FUNDING , 最好既IP ,
然後用盡全力去毀滅個IP
有咁大力踩咁大力 , IP唔毀滅到變塵都唔收手 ,

最正係又唔賣得 , D GAME出1-2個月又特價 ,
但又越投越多錢 , 真係好奇怪
仲要嚟個 trans sex,玩完有創傷
bill gate所買左嘅農地會失收,並同時投資昆蟲食物
靚女做promo,玩左兩個鐘後
好多鬼佬會fantasy日本武士,
你覺得佢地會buy黑人武士?
一見到wtf啦.
睇股價就另一回事
又話咩大財團support又盛
幾年跌左大半
其實all pronouns有咩問題
廣東話咪人人都係all pronouns,因為得一個佢
我地應該大力支持先係,咁樣去到外國唔小心講錯都唔使俾人批鬥
岩啊
支持企硬
繼續出哂政治正確既game
睇下一間公司有幾多億可以蝕
等gamer玩完, 睇下有冇伏先玩.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞