Ubisoft高層: 你哋無做錯到!民意喺我哋嗰邊!

449 回覆
277 Like 11 Dislike
有人研究過話, 返以色列住嗰班好多係母語係希伯來語嗰班
你條傻閪智商過唔過20
左膠DEI推手就係猶太人,連登撐猶太人係咪精神分裂呀傻閪
下次用下個腦先回post,唔係又比人當狗撚
連登仔直接幫以色列同猶太人割席
勁撚到

笑撚死人咩柒頭
市場會證明一切
近幾年強調woke既game咩成績,大家有目共睹
你真心以為猶太人係一個團體?
你連美國猶太人同以色列猶太人都分唔清,
就唔好衝出黎柒啦

#349 俾左幾個名詞你, 返去研究下再講.
咁平時連登仔有咩大陸人做on9野就入哂所有大陸人數,台灣人做on9野就繁支,宜家講到你含到雪雪聲既猶太人就搬個龍門搬到出太平洋肉酸到你呢
認真唔使分得咁仔細
起碼我讀書遇到啲猶太人都唔會咁樣介紹自己
人類不嬲多弱智
港豬支畜台狗不嬲崇洋
全部基本發揮
你自我介紹頂多話係香港人
你試下同鬼佬講, 自己係元朗人, 圍頭人,
人地識鬼咩如果猶太人真係咁團結,
以色列一早幫左澤連斯基啦
中國人, 語言統一, 制度統一, 文化統一,
出黎既表現大致相同.

猶太人, 語言分幾大類, 生活喺唔同國家制度,
文化亦隨著區域及語言不同, 血統上由歐美系到俄系甚至黑人都有.

咁你都可以拉埋一齊黎講, 厲害厲害.
你講咗咁多嘢都淨係環繞着人種
始終都係講唔到猶太人頂層精英嘅利益關係
其實你咁樣再講落去都係說服唔到人
你有冇一啲自己整理嘅心得可以講出嚟
題外話講到俄烏戰爭
猶太人喺俄羅斯係有自治州
人口數量都係歐洲之冠
以色列冇理由去東歐開多條戰線打俄國
左膠要收猶太佬皮
猶太仲要課金比佢地
統你老母一咩剩係方言都十幾種啦漢滿蒙回藏聽過未呀小朋友自己無知冇料就學人鳩UP笑撚死人咩
但背後出錢果班覺得好有成績喎
至少你由以前對果班人無感覺, 而家會仇恨佢地
上海話, 正在消失.
廣州地區既廣府話, 正在消失.
蒙古呢兩年正在被人搞, 唔俾講蒙古語.
西藏維吾爾更加唔洗講.
全部慢慢統一成為普通話.

身在香港, 只要聽下啲細路講野,
就知普通話正在取代粵語.
滿漢蒙回藏? 中華民國時期都仲有既,
而家你仲提, 真係人唔笑狗都吠.
沒記錯唔係印弟安人咩?
你老母就正在消失閩語吳語客家話湖南話各自幾千萬人用,夾埋成幾億人用緊,好心你乜都唔識縮返入你老母個閪度啦搬幾十次龍門仲要係錯既冇料扮四條,想笑撚死人咩
溫水煮蛙, 係唔會令呢一代人直接消失,
但傳承能力正在喪失, 同香港一樣,
現時依然係主要用語, 但下一代正在流失.
唔係會十年八年既事, 三四十年後,
呢堆語言既使用比例會愈黎愈少, 語言慢慢失去活力,
變成老人家或者少數人先識用既語言.
挨到三四十年, 挨唔到七八十年.

btw, 扯遠左. 上面講既係統一既語言.
電視播既, 或者公開既影視作品都係用普通話,
學校教既, 都係普通話, 除左山區既少數民族,
難道大陸仲有人唔識講普通話?
我話普通話係統一既語言, 呢個係事實.
你想用各種方言去混淆視聽都無用,
普通話確實係全國通行既統一語言黎.
連登仔咁樣咪叫以事論事囉
似得你條廢柴淨係識企喺隔離人身攻擊同因人廢言咩
George Floyd勁啲定陳同佳勁啲
屌你,怨有頭債有主
白人曾經當黑人奴隸,你整個黑人角色斬鳩亞洲人把撚咩,要斬斬返白人啦
因為woke憎亞洲人(特別係東亞人)多過白人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞