Ubisoft高層: 你哋無做錯到!民意喺我哋嗰邊!

449 回覆
277 Like 11 Dislike
呢d佢哋自己攞嚟 
佢哋係咁想啫
結果唔work

上一世代既old money成日覺得人民係弱智
以為用錢推個潮流出黎既控制到所有人
好似宗教咁

點知新一代人上得網多
大多數正常人都唔受佢哋控制
支持東升西降
支持日本與台灣遊戲
Last of Us 2
Concord
啲美術正到呢
事實係gamer開始發現啲廠整到遊戲好真實,
但遊戲性好差, 而且真實唔代表有美學,
開始厭倦呢啲無遊戲性既所謂遊戲,
然後走去發堀返一啲以前未玩過既遊戲黎玩.

浄係玩好玩但未玩過既舊作, 我諗夠你玩10年.
你自己吹奏啫
試下唔好屈人
討好啲唔會俾錢買嘅人
你覺得班豬西loser 會俾靚女出場咩
呢班人無競爭力. 而家UBI都臭晒朵,
你係老闆敢唔敢請呢班人?
先唔講意願, 老任啲game要加入DEI元素都相當有難度.
薩爾達唔係sell真實樣, 佢地個畫風好難做到DEI想做既事.
PKmon又唔係人類, 唔通人獸咩.
咪靠後面條大水喉射住囉
我支持Pkmon加入人獸
人對美既追求係天生既, 樣衰就係樣衰,
你有本事令全世界靚女消失先講.
咪on9, 猶太人多數左膠, 偏偏以色列嗰班係右.
你收埋無用, 最後你都係會出現DEI既成果,
呢個成果無人俾錢埋單啫, 你鐘意收埋你既事.
猶太人咁有錢, 拎幾億出黎燒下有咩所謂?
嗰啲點woke?
左翼本身都有美學, 但woke撚既art係連左翼都覺得難睇.
gay佬gay婆唔鐘意靚仔靚女? trangender難道鐘意肥婆醜女?
你都傻既, 年輕人血氣方剛, 正需要靚女去發洩,
你俾堆woke撚女人佢, 佢唔反胃咩?
cctoy成班榮譽猶太人日日係度吹奏
pokemon已經DEI左啦
你玩下SM SwSh SV睇下有幾多有色皮膚角色
你望返nds gba四色D角色設計邊有咁多色
因為woke根本唔係左
我時不時拎返出黎玩.
不過係咪殺黑人定白人其實無咩特別,
係班woke撚太玻璃心.
諗多左,果啲只係散紙當做善事
小朋友, 左右唔同邊既, 柒少陣當幫忙啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞