Ubisoft高層: 你哋無做錯到!民意喺我哋嗰邊!

449 回覆
277 Like 11 Dislike
巴打真係諗多咗
用西方嘅lgbtq價值去睇
你只會見到一堆cosplay緊男人嘅女人
勁大隻大隻到好似bane同性別認同極度混亂嗰種
任地獄表示又一次訓係度贏

同當年雅達利一樣,你班鬼佬咪繼續玩死自己個市場囉
以後一定培養到真正嘅gamer唔會買第一水
等人試完水溫先買
你肯加DEI入去就有funding。
有著大量女性角色和百合情節

正常一個人做到去呢 d大廠都應該明口碑有幾重要
俾你開頭收得埋 d woke野過到一次
奶完野下次咪會等其他人試清試楚先買
接二連三再犯既咪你個 franchise甚至你個 studio既作品永不錄用
除非諗住出完一隻摺左佢用第個名開過間架姐
真心唔明佢地既邏輯同思維係點
Samurai Champloo 2
直接罷買間公司啲遊戲
呢年ubi 出嘅都瀨晒嘢,其實仲有隻免費 game xdefiant,又係劣評
你呢個人生贏家
請我
所以有問題嘅唔係lgbt,而係樣衰
日本玩lgbt玩早過歐美幾十年都有,畫得好J就完全唔係問題
睇個funding頂到幾耐
呢一隻就算俾ubi 過到
下一集咪又dei 過
死係遲早 不如早死早着
如果左膠推手=支支
呢個陰謀論成立
好多野都唔洗解釋
冇咁多心理戰,罷買就得
真, 之前m$話拆左個DEI部門, 其實只係改個名再浸透到唔到部門only.
個情況係既然你地狙擊DEI, 我地就收埋佢唔比你地睇到.
吹到DEI比人網民迫害要保護佢地咁
red dead?
嗨撚大咗?
成班woke撚圍內打飛機唔知個世界係點咁
GTA 咁撚樣嘅assassin’s nig
睇肉壁啲反應
一路都當架仔係屎
完全淨係照顧歐美
濕鳩Quebec不如快啲獨立唔好煩
怪唔知得人地話ubi內部toxic positivity好嚴重.
成班圍爐取暖到離撚晒地.

https://www.youtube.com/watch?v=kkTbIO2Yg3I
Star Wars Outlaws vs Red Dead Redemption 2 - Physics and Details Comparison

背後大金主係blackrock同vangurad,佢地想嘅,頂夠一百年都仲得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞