Ubisoft高層: 你哋無做錯到!民意喺我哋嗰邊!

449 回覆
277 Like 11 Dislike
佢配音嚟咋喎
唔通佢可以自己加句you dare assume my gender入隻game?
係scan佢個facial. 女主角係佢嚟
第三張成個智障咁
咩Game黎
咁一樣啫
佢又唔係做game design/劇情
你買嚟玩,我不了
你買埋concord同dustborn其他game.支持SB
個款
“蝕錢只因為呢個game 圈生態有問題,係歧視,係打壓,係game 民受既教育不足”

https://youtu.be/LIZ37zPT7Uo?si=4ZlYif7zRqHLgnTc

呢種羅輯真係好恐佈,俾佢地有權有勢既話以後一係同意埋堆,一係就被禁言,隨時 ubi入面開會就係咁
我都唔鍾意sweet baby呀
唔通間game studio有一個gaylo就係dei?
個演員係dei唔代表隻game promote dei
如果間game studio真係promote dei
佢揾邊個嚟做capture都一撚樣
明呀,所以你去玩,支持你
如果我一路玩見到佢想嘔
sor
誤會咗你係反sb 反dei
當我冇講過
你無誤會
我絕對係反SB反DEI
就算冇sb dei都可以核核突突
唔跟一般審美 (eg 史力加)
所以我唔知你想點
所有SB, DEI, LGBT++++ 有關係嘅一律反,好難明?
佢係核心成員,點解要搵佢做主角,你好似覺得係咁啱啫.
含撚了 班woke撚成個九頭蛇咁
The Last of Us 1 已經有lesbian設定
你反唔反?
同埋成個彌助故仔係假既
係一個白人作出黎自己再quote自己用黎賺錢
睇返個黑鬼都唔係咩好人,好多案底
遊戲唔好玩仲邊有人玩咪傻
好簡單一個邏輯問題

我當玩家係佢地眼中既大部份有問題,咁點解佢要水班投資者同股東用佢地果套喺依個問題既圈度蝕到間公司執笠

其實我覺得班project投資者可以告鳩依班撚樣誤導同詐騙,尤其是做市場調查果班
Fable 以前係好嘢嚟
更恐怖既可能係班投資者就係想創造咁既局面,玩爛晒等d大廠死(人工營運成本高,一堆高層),迫走勁人

然後投資者就係背後以支持獨立工作室細廠(個別有料 producer)既救世主

呢個方法可以用低既成本投資到人材,再慢慢養大之後再收割,是旦一隻大收佢既ROI 都可觀
唔執走個死黑鬼 銷量點都一定收皮
係女就woke咩dllm
係 其實猶太人都無咁團結
不過左膠猶太人再咁玩 真係引火自焚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞