Ubisoft高層: 你哋無做錯到!民意喺我哋嗰邊!

449 回覆
277 Like 11 Dislike
仲駱駝蹄? 直頭nake mod啦
sony.....架仔?
woke撚一樣有野嘈到

之前先嘈過點解林克咁多代冇個係黑人,Mario個公主下下要人救同Zelda公主太靚係物化係白人主義
諗下好啦,一定會係染髮黑人肥婆pronoun they/them I identify as a car個啲
一轉黑人, 成個薩爾達系統馬上冚家鏟.

Mario救公主係以前既事, 而家可以用公主做主角玩,
都好耐下, 咁都有得嘈? 而家出新game直頭用公主做主角添
而且明明3, 4月先發生過PK Go政治正確事件
啲人已經唔記得哂
咁pokemon go係外判野黎, 唔關GF事ge
呢個有牽扯到一件極度on9嘅事
北美嘅AAA遊戲公司請人有個不成文規則
就係HR要求應徵者需要具備製作AAA遊戲嘅經驗
呢件事講出去,十間公司有十間都會否認
但我已經遇過唔少次應徵嘅時候,條件完全符合曬
到最後關頭對方就話一句,因爲你冇做過AAA遊戲所以搵咗其他人
換言之,Ubi出走嘅果班人,要入返行做AAA遊戲嘅機會
係遠比其他做手遊、網遊、AR、NFT遊戲嘅人爲高
尤其如果應徵嘅公司同樣係做動作遊戲(類似AC系列)
請人果班友根本唔會理應徵條友係咪搞DEI整死公司嘅元兇
(做Producer、Project Lead、Production Manager同Design嘅Lead Level崗位會有機會接觸DEI,Programming同美術少d呢方面嘅嘢)
HR邊識野
你照請, 咪整死自己公司囉.
佢哋要求好簡單
1. 做過AAA遊戲(最好有幾隻)
2. 整過類似嘅遊戲(動作遊戲)
3. 識用Unreal Engine 5(最緊要識用Blueprint)

話知你係咪Programmer,有幾多年經驗同有冇攞過獎
佢哋完全機械式操作,除非你係識入面嘅人直接refer
呢個就係點解WOKE撚會成日有機會返埋位做
因爲其他WOKE會幫手refer下一份工,唔係WOKE撚就食自己
日本人:我地無得罪你
https://insider-gaming.com/exclusive-context-around-the-assassins-creed-shadows-delay/

唔會拎走彌助,但會執整其他歷史背景。

點執都好,我諗亞洲地區個 sales 都應該搞唔掂
所以劍星一定要大大力支持
ubi就唔買
左右派從來都唔係唔係敵對嘅理由
利益衝突先至係真正嘅原因
納粹德國係極右你會唔會話邱吉爾係左派
>>最搞笑連登仔呢頭屌左膠DEI轉頭又撐以色列
>>明明兩邊都係猶太人發功

我回應緊呢句說話.

左派猶太人支持DEI, 以色列本土嗰班係右派.
唔係講兩者有無對立, 係想講兩班係唔同既人黎
屌DEI同時撐以色列, 其實並無衝突.
#174 佢講嗰句咩兩邊都係猶太人發功, 明顯係柒左.
摩薩德計劃,搞事等美國唔得閒理以色列,歷史上美國每次都因為民意而虎頭蛇尾,縮沙,國共內戰如是,上一次中東大戰如是,
真係分得咁開Trump就唔會將美國大使館搬到耶路撒冷拉攏國內外猶太人
國際關係比你想像中複雜好多
大形詐騙外國可以買家集體上庭告佢
日本仔追擊咗好耐啦,好多日文片日日更新單嘢同其他woke撚最新搞作都好高view,comment通常係講「ubi真係好傲慢」、「政治正確摧毀藝術同歷史」、「攞日本人俾黑人斬嚟滿足班友的ff真係好噁心」、「祖先的鎖國政策真係有先見之明」之類

日本人係嬲到連英文宣傳片都見到好多日文comment,但全部會俾woke撚同左媒屈晒係極右白男用google翻譯扮日本人嬲,然後話真日本人好歡迎依隻game
玩家用錢投票
改成強國人殺日本人
保證係強國爆買
補充埋歐美班左派係Ashkenazi Jews, 80% maternal DNA係歐洲白人
以色列大部分人係中東+地中海沿岸過嚟嘅Sephardic Jews / Mizrahi Jews, 即係俾Muslims 逼走嗰班
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞