Ubisoft高層: 你哋無做錯到!民意喺我哋嗰邊!

449 回覆
277 Like 11 Dislike
鬼拍後尾枕!!!! 《羊蹄戰鬼》女主角臉模X封鎖大量「反DEI推動者」!!!!!
https://lih.kg/3794461
始終舊錢太大,我又唔會對俾錢果班太多陰謀論既

但把持公司,出橋同marketing果班好有問題囉,同sony果班一樣成堆內奸咁
無錯,無謂追咩3A大作

淨係太閣5都玩左10次以上
steam版我有買啊, 不過個節奏真係好鬼慢.
猶其是跟大老打攻城戰, 明明我指揮一早贏左,
俾電腦搞到輸, 仲要打勁耐
itch大把DEI game但係完全係正常野, 係唔知D所謂3A要整到咁核突
個mo cap演員同隻驚有咩直接關係? 你講緊隻game woke, 我睇唔出邊度woke wo
例如呢? 有冇真係正常得黎既DEI但又好玩?
你覺得搵得呢類人做女主角,隻game會唔woke
咁唯有唔玩任何ubi 出嘅game啦
佢只係個演員
唔通基佬演員只可以演基佬角色?
披頭四係咪唱歌叫人搞基?
你鐘意奶既慢慢奶到隻game 面世就自有分曉
我撚有奶過隻game
隻game會唔會下架
明治前架國階級都超明顯,得個名連姓都冇既人地位可以高得去邊,更何況吹到係地位超然既武士階級,講真佢用“人”黎稱呼以果個時代黎講已經算好尊重

班傻鬼用而家思維代入去以為跟住個猛人就可以點點點地位高,想講黑人大曬可以隨便處決東亞人咪直講囉,作乜鳩姐
game designer都係,只不過宜家個個講條女姐
一開頭就係講你條傻仔雙重標準,大陸人台灣人就唔計,猶太人就又左又右乜乜柒柒之後又鳩UP乜野中國語言統一,明明有十幾種方言之後又搬龍門去咩正在消失幾億人用緊都叫正在消失宜家又打一大埋冇人睇既垃圾搬龍門去咩三四十年後你不如講三千年後外星人黎地球啦傻閪
柒左就搬龍門以事論事番去睇大波妹啦傻閪毒撚青頭仔
本身設定係一個好黑嘅日本人?
之前d game搵靚女做主角一樣搞到變woke啦

到時咪睇下有冇woke野,有就唔玩
edi 只係為左討好班機構投資者而內置既content
印第安人係AC3個主角
記錯咗,Adelwale係AC4黑旗隻船個大副,之後有隻DLC係玩佢做主角

Aveline就真係AC3外傳嘅主角,黑人女人,可以變裝,幾勁
直情唔夠woke,我gay既想玩充滿masculinity武士愛根情仇arpg,你比條女我完全對gay community唔夠representation,垃圾驚唔買了
連燈仔好多盲反dei反上腦,第一集都已經有女人。
Gta 6 都有女人主角,你地一於唔好玩

做得好嘅老實用女角冇咩所謂,ubi之所以收皮係佢用得7,又夾硬,仲要隻驚又多bug又唔好玩。
小粉紅話爭住玩盜版殺日本仔
關我撚事咩,你玩隻驚定玩個designer? 到出驚個日就知啦,隻game 最重要係好唔好玩,唔理佢politics, woke驚做得7自然會自己收皮。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞