Ubisoft高層: 你哋無做錯到!民意喺我哋嗰邊!

449 回覆
277 Like 11 Dislike
遊戲界恐怖份子嚟
打交嗰陣播rap真係痴撚線
憑咩有咁嘅信心

係咪班 woke 撚自 high
班 dei woke 其實仲比白人歧視亞洲人。

其實佢哋眼中最政治唔正確嘅白人對其他人反而係冇乜嘢
Sony買完野 可以連自己公司d人做乜project都唔撚知 估唔到feel成咁對架仔公司改觀了 都幾好做
但道友多呢幾年嘅政策同移民問題令到佢民望低,就業市場都令人好難揾到工。如果畀個右翼政府上台,會唔會成個 funding 收皮?

另外想問下,你啲同事係咪都咁woke
自由黨都應該唔洗選輸撚硬
當玩家購買遊戲玩到一個段落後發現「欸等等這遊戲偷渡政確啊」時已經來不及退款了

仆街到呢
金主話要 woke,下面啲人冇得揀。

唔知投資者係咪見到 woke game 有市場?但隻 concord 已經話畀人聽係失敗
以前 BL Doesn't M 咪幾好!
唔關有冇市場事,係背後有金主無論如何都要推dei

https://youtu.be/nheKGJYvvOk?si=9ms77aMTXT3Au54r
上網睇係背後有政治力量想慢慢改變成個美國價值觀
https://youtu.be/AGWEAhw60PA?si=8eciRDiskBVbjlPu
啲woke撚嘅所謂女性係肥絲大隻剷青頭嗰啲

真係你玩埋我份

https://x.com/mangalawyer/status/1697225980874514668?s=46&t=FDljQMUOzeI3741bVVaJ4g
洗乜春,銷量反映冇人buy喎加埋新一代都走去玩手機驚同抖陰啦,咪睇啲歐美game廠幾時全面收皮
仲有一樣嘢之前有個Ubi員工爆料講過
就係呢班人提出嘅要求基本上係position到你冇得揀

eg brainstorm角色階段,佢哋話要加黑人加女人加trans加gay,喺而家嘅大環境你只要提出任何唔係100%支持嘅意見、甚至可能只係問多少少問題,就可以即刻插你係咪恐同恐LGBT,然後你如果繼續堅持己見嘅話就兜你走,跟住個朵永世都臭晒冇可能再喺度打工… 喺呢個情況下邊會有人夠膽反對,咪是是但但收份糧打份工算囉
一個比白人迫害嘅黑人喺日本屠㗎仔CLS
Btw想知㗎仔點comments
定啦
依個世界無人會肯長做蝕本生意
果D乜乜資本公司背後都係投資者
退休基金又好短炒長揸基金目的都係搵錢
政治正確當飯食啊蝕錢點同股東交代
衰D講
仲有老任
再唔係祖國黑悟空都掘起左啦
此消彼長輸到執笠唔好喊
之前果隻頑皮狗輸到無哂聲氣好多年
咪就係the last of us 2咁

出之前宣傳完全無題起過有個大山婆,點知入到game玩左個幾鐘先無啦啦過完場叫你用個大山婆,仲要玩玩下先發現原來係雙主角其中一個主角

當你發現到果陣佢已經亂棍打死緊玩家最愛既上集主角joel,真係好撚癲

我亦都鄧隻game既團隊可憐,畫面,玩法,特效表現,細節呢d野就算放到今日黎睇依然係頂級作品黎,最後竟然係比個濕鳩編劇玩死
繼續出囉,本身ubi都出垃圾死不吹惜,最好死快d
白左其實係想睇追得最近佢地既東亞人同其他種族打起上黎
咁呀…

繼續啦 唔好比佢停
有無搞gay
殺得最多黑人嘅就係黑人,BLM is a joke
其實幾個月唔會執到啲咩 到時仲有咁多勁game一齊出
分分鐘蝕多兩錢重
之前係覺得編劇戇鳩,不過越嚟越多game出現呢個問題嘅時候就應該唔係個別人士問題,而係DEI喺遊戲界形成咗一個產業鏈滲透
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞