用水沖啲狗尿就當清潔咗係咩邏輯?

564 回覆
1564 Like 102 Dislike
弱智仔,咩係足夠都唔識
係,你講得啱
好撚心你兜得咁撚肉酸就收皮啦
你啲邏輯呢
其實規定狗隻出街要著尿片就已經解決問題
我親戚細狗有著 大狗冇 因為試過操作唔到 大狗可以點處理?

鋪既問題唔係慳既問題 而係唔知佢幾時痾 邊個位痾 到佢痾已經黎唔切放地下喎 重未計對住樹舉腳痾
成日見啲友係西九草地野餐
心諗個度勁撚多狗屎狗尿
有啲連𥱊都無
呢樣講左好多次
如果d 狗主係屋企都係㘉兩下水當洗左d 尿我咪服囉
咁d 地盤佬全部都要仆街死
解決唔到咪撚鞍囉,老奉架?
解決唔到咪撚養囉,老奉架?
好心你無point就收皮啦
你見過我係屋企唔係倒水?
你改名做傻鳩一名啦
有d地方天橋商場長期狗尿味
仲慘住無味屋村商場
即係你係屋企用廁所痾屎,出到街就一定唔用?
唔會痾落地 有train對尿板痾 固定位置 尿板入面有尿片 直接索
加少少水擴大篤尿既範圍,等多d人踩到
其實可以帶入公廁屙
控制唔到隻狗就咪學人養狗
你解決唔到嘅問題人哋無責任分擔個後果
很多時候,大家在街上的行人路上都會見到新鮮狗屎。有些是完好的,沒有被人踩中,但有些是有個大鞋印的。被人踩中的狗屎的周圍,都會有狗屎印,有些印是很清楚可見,很容易避開,但有很多被人踩了很多次,這樣狗屎印便會越踩越難被人發現,而且也會令原來有狗屎的範圍越踩越大,結果就只會令更多人踩中狗屎,但現在講到的人,都只是一部份人,這篇文的題目,是【人人都在踩狗屎】,為現在只是一部份人?在以下的文字,我會解釋!既然一篤屎都可以令這麼人踩中,這樣如果一條街有兩篤狗屎,這樣便會有更多人踩中了!但這文的要點不是有多少篤的問題。有多少篤當然是一個踩中狗屎的因數,但大家有沒有發覺,當一篤屎被很多人踩過之後,這篤屎好像是消失了,這是很多人的一般想法,但事實並不是這樣,這篤屎只會越踩越大篤,只會令更多中招。世界上的所有物質都是由分子組成。一篤狗屎,是因數以兆億計的狗屎分子組成。一篤狗屎被很多人踩過之後,不論在任何天氣清況都會很快變乾,變乾了的狗屎粒子,會除風飄到到處都有,有些會散到地上給人任踩,有些會飄到人的鼻子裡。這個世界相信有數以千萬篤狗屎在街頭。所以人人一出街,都是踩著狗屎的,不單只踩,因為狗屎粒子是到處飄,所以人人都是食過狗屎的!
屋企廁所定屋企地板呀
唔好偷換概念
啲人養狗帶隻狗落去散步又返屋企,淨係抹下隻腳勁污糟
有大狗尿片喎操作唔到係咩意思先,著唔落定控制唔到,如果控制唔到就教狗啦,唔識教咪拎去俾人教
屋企廁所定屋企地板呀
唔好偷換概念
咁你咪又係偷換概念
用訓教既地方用地板比較
你仲未答我問題,返到屋企地下有督尿你點做?

佢day one識用尿板?
未學識用前未喺屋企亂疴過尿?
講到你隻閪狗咁叻咁佢出街又周街疴?
為咗自己屋企乾淨肯train隻狗你唔train埋佢落街唔亂疴尿?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞