用水沖啲狗尿就當清潔咗係咩邏輯?

564 回覆
1564 Like 102 Dislike
帶出街唔係自私撚
帶出街周圍屙嘅係自私撚

講撚完你可以收一收皮
點一次300-400佢地大多數都係柯少少標記下記號咁解
其實係得香港要沖
外國其他地方都無人沖
痴線傻西
up乜鳩
真係智障唔係扮
你智力唔夠理解唔到?
你擘大把口飲哂佢
駁唔撚到就躝啦 連狗主都低智都唔會期望隻仆街狗會好得去邊
至少唔好專登訓練到隻狗出街先屙
一衝落樓第一件事就屙屎屙尿
on9樓主p狗就比人block
你說得對
連登好奇怪
連自己都未搞掂

麻煩搞掂一下自己先啦傻鳩
很多時候,大家在街上的行人路上都會見到新鮮狗屎。有些是完好的,沒有被人踩中,但有些是有個大鞋印的。被人踩中的狗屎的周圍,都會有狗屎印,有些印是很清楚可見,很容易避開,但有很多被人踩了很多次,這樣狗屎印便會越踩越難被人發現,而且也會令原來有狗屎的範圍越踩越大,結果就只會令更多人踩中狗屎,但現在講到的人,都只是一部份人,這篇文的題目,是【人人都在踩狗屎】,為現在只是一部份人?在以下的文字,我會解釋!既然一篤屎都可以令這麼人踩中,這樣如果一條街有兩篤狗屎,這樣便會有更多人踩中了!但這文的要點不是有多少篤的問題。有多少篤當然是一個踩中狗屎的因數,但大家有沒有發覺,當一篤屎被很多人踩過之後,這篤屎好像是消失了,這是很多人的一般想法,但事實並不是這樣,這篤屎只會越踩越大篤,只會令更多中招。世界上的所有物質都是由分子組成。一篤狗屎,是因數以兆億計的狗屎分子組成。一篤狗屎被很多人踩過之後,不論在任何天氣清況都會很快變乾,變乾了的狗屎粒子,會除風飄到到處都有,有些會散到地上給人任踩,有些會飄到人的鼻子裡。這個世界相信有數以千萬篤狗屎在街頭。所以人人一出街,都是踩著狗屎的,不單只踩,因為狗屎粒子是到處飄,所以人人都是食過狗屎的!
養人先
尿都算 係將軍澳見到好多人唔執番啲屎
睇黎你同隻狗智力差唔多先搞成咁
今日出咗街屙咗尿未?要唔要我帶你落街?
祝你隻出街比車撞撚死
你有無見過有痴出街會唔屙尿架?
狗出街就自然會屙尿
件事根本就唔成立

同埋我都無養狗
上面咪答左
我都唔明點解公眾場所
有養狗嘅人比其他人
多一種整撻稀釋嘅尿係度嘅權利
仲要有臭味
祝你隻狗聽日心臟病死
即刻攞狗尿布索乾晒 然後攞滴露抹係基本
唔識訓練隻狗就咪撚養啦
鳩吹者一名
無邏輯可言
咪撚帶狗出街啦你以啲仆街自私閪 屌你老母
沖唔走架喎,攞個樽咁少水噴落去,攞支地拖/紙巾抹仲實際
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞